Oblačno
15°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Tragédia Britney Spears, nezvládla slobodu! Prišla o milovaných synov!
Zdielať na

Tragédia Britney Spears, nezvládla slobodu! Prišla o milovaných synov!

Archívna reportáž

Budú to pomaly dva roky, čo hviezdna speváčka Britney Spears znovunadobudla svojprávnosť a slobodu po 12 rokoch v područí otca. No mnohí konštatujú, že to nezvládla a jedným z najtrpkejších následkov je strata kontaktu s jej synmi, o ktorých v podstate prišla, navyše z ich vôle. S dospievajúcimi chlapcami sa nevidela "už viac ako rok" po ich verejnej roztržke ohľadom jej správania na sociálnych sieťach.

​Minulý rok spor s chlapcami eskaloval a pretriasal sa aj verejne. "Koncom leta 2022 sa napätie natoľko zhoršilo, že chlapci už ani nereagovali na jej textové správy. A ona bola rozzúrená," tvrdí producentka TMZ Katie Hayesová v dokumente Britney Spears: Cena slobody. Zdroj pre Page Six potvrdil, že speváčka sa so synmi 17-ročným Seanom Prestonom a 16-ročným Jaydenom naposledy videla "ešte začiatkom roka 2022" - pred svadbou so Samom Asgharim. Vzťah Britney so synmi bol istý čas na bode mrazu a napokon sa v auguste 2022 rozpadol po tom, čo Jayden verejne kritizoval jej rodičovské schopnosti. "Myslím si, že mama mala problém venovať nám obom pozornosť a prejavovať nám rovnakú lásku. Myslím si, že Prestonovi nepreukázala dosť, a ja sa kvôli tomu cítim veľmi zle," povedal vtedy Jayden pre Daily Mail.

Podľa chlapcovho otca Kevina Federlina vzťahom nepomohla ani Spearsovej záľuba v predvádzaní svojho nahého tela na internete. "Snažím sa im vysvetliť: 'Pozrite, možno je to len ďalší spôsob, akým sa snaží vyjadriť. Ale to neuberá na fakte, čo to s nimi robí," povedal speváčkin exmanžel. "Je to ťažké. Neviem si predstaviť, aké to je byť tínedžerom, ktorý musí chodiť na strednú školu," dodal pohľad tínedžera. Krátko nato Spears povedala, že ju zarmútilo, keď počula, ako sa o nej Jayden vyjadril: "Hlboko ma zarmútilo, keď som sa dozvedela o Jaydenovom výkriku, že som nesplnila jeho očakávania od matky... a možno sa jedného dňa budeme môcť stretnúť tvárou v tvár a otvorene sa o tom porozprávať.

Britney údajne minulý rok otehotnela, no o plod v ranom štádiu prišla:

​Po tom, ako speváčka zverejnila na sociálnych sieťach množstvo odkazov namierených proti jej synom, Federline, ktorý údajne dostáva od svojej bývalej 20 000 dolárov mesačne na výživnom, zverejnil videá, na ktorých Spears  kričí na svojich synov a ktoré boli zaznamenané bez jej vedomia. "V istom momente naozaj cítil, že sa musí postaviť k tomu, čo sa o nich zo strany Britney vytvorilo," obhajoval pubertiacke konanie Jaydena právnik jeho otca. Z videa ale bolo zjavné, že sa speváčka hnevala oprávnene a nešlo o nič iné, ako o rodičovské vzplanutie v reakcii na drzosť chlapcov.

​Teraz sa však zdá, že odcudzená rodina by mohla byť pripravená nechať túto drámu v minulosti. "V poslednom čase sa medzi Britney a jej deťmi občas objavujú esemesky, takže možno sa ľady trochu roztápajú," tvrdí Charles Latibeaudiere z TMZ.  "Milujú svoju matku a dúfajú, že sa vzťah do budúcnosti zlepší, aby sa všetci cítili dobre, ale momentálne sa zdá, že takáto dynamika neexistuje," dodal právnik Federlinea. Hoci cieľom nového dokumentu TMZ bolo ukázať život Spearsovej po skončení opatrovníctva, jej manžel Sam Asghari označil celú produkciu za "nechutnú". Najmä s ohľadom na to, že priestor dostali iní, nie samotná Britney.

Najčítanejšie