Polojasno
22°
Bratislava
S Britney je to zlé! Rodina chce konať, k zásahu sa vyjadril aj Spearsovej manžel!
Zdielať na

S Britney je to zlé! Rodina chce konať, k zásahu sa vyjadril aj Spearsovej manžel!

Archívna reportáž

Ani po verdikte súdu v novembri 2021 o oslobodení spod opatrovníctva otca, sa popová hviezda Britney Spars (41) nedokáže uzemniť. Nedávno urobila rozruch svojím krikom v reštaurácii, kam sa vybrala spolu s manželom a bodyguardom, keď ju tam nakrúcali mobilmi. Fanúšikov veľmi znepokojujú aj jej zvláštne videá, kde odhaľuje svoje telo viac ako je vkusné a občas má k tomu zmätočné komentáre. Potom zas všetko maže a vypína komentáre. Naposledy ju rozzúrilo, že zavolali políciu, aby skontrolovali či je v poriadku a živá.

​Snáď nikto už nepochybuje, že po mnohých výčinoch Britney Spears aj pred zrakom verejnosti, zrejme nie je celkom psychicky v poriadku. Najnovšie sa k tomu priznala aj sama. "Nemám žiadny tím manažérov a nikdy v živote už mať nebudem a ani nie som pod dohľadom žiadnych lekárov. Beriem Prozac na depresie a o tom to je. Som extrémne nudný človek. A frustruje ma, že by to niekto mohol povedať. Je to horšie ako krutý vtip, pretože ľudia tým veciam skutočne veria," odkázala svojim sledovateľom na sociálnej sieti s tým, že podstupuje nejakú terapiu. To, že trpí depresiou, potvrdil aj zdroj z jej okolia pre TMZ, ktorý je s Britney v pravidelnom kontakte. "Bojím sa, že zomrie," poznamenal už trochu dramaticky, čo by sa speváčke rozhodne nepáčilo.

Podľa zdrojov mal jej manažér na niekoľko mesiacov prenajať dom v oblasti L. A. s plánom, že tam bez jej oboznámenia zoberie Britney. Mal tam na ňu čakať jej manžel Sam Asghari (28), intervenčný aj odborný lekár, aby sa ju pokúsili presvedčiť, že potrebuje pomoc. Tento "manéver" sa mal udiať minulý utorok a ak by bol úspešný, speváčka by tam mala zotrvať dva mesiace v lekárskej starostlivosti a s psychologickým poradenstvom. Zdroj uviedol pre Page Six, že k plánovanej akcii nedošlo, pretože ju nakoniec považovali za "zbytočnú". Keď sa o nej speváčka dozvedela, sama radšej súhlasila so stretnutím s terapeutom na druhý deň a "dopadlo to dobre". Zdroj mieni, že "v médiách je teraz veľa hystérie, ale Britney je v poriadku a veľa z toho bolo nafúknuté a hrubo skreslené." 

Britney mala nedávno incident v reštaurácii, kde prišlo opäť k jednej z jej mnohých výbušných epizód po tom, čo si ju iní hostia nakrúcali na mobil: 

Manžel speváčky, model Sam Asghari vo štvrtok potvrdil, že "k intervencii nedošlo", pričom ale nepoprel, že taký plán existoval. "Moja manželka má plnú kontrolu nad svojím životom a naďalej bude robiť všetky rozhodnutia týkajúce sa jej starostlivosti bez ohľadu na okolnosti," uviedol pre Access Hollywood. "Špekulácie o jej zdraví sú nevhodné a mali by okamžite skončiť," tvrdí nahneva krásavec, ktorého mnohí podozrievajú, že s Britney nemá čisté úmysly.

Britney sa fanúšikom prihlásila v príspevku, kde potvrdila, že je napriek klebetám stále na žive: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa River Red (@britneyspears)

Samotná Spears po tom, čo k nej domov fanúšikovia zavolali políciu pre obavy o jej život, poprela, že by potrebovala nejakú pomoc. "Je mi na vracanie z toho, že je vôbec legálne, aby si ľudia vymýšľali príbehy o tom, že som takmer zomrela," rozhorčovala sa na Instagrame. Tvrdí, že robí "to najlepšie, čo môže" a asi prestane zverejňovať príspevky, lebo "je tu zrejme veľa ľudí, ktorí mi neprajú nič dobré". "Je to tak, ako to je... nie, nezrútila som sa... som taká, aká som, a vo svojom živote idem ďalej. Nikdy som sa necítila lepšie," odkázala odhodlane a všetci by radi verili, že to tak je naozaj.

Súvisiace články

Najčítanejšie