Skoro jasno
23°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Kde je bruško?! Hviezdny pár dokonalo utajil narodenie štvrtého potomka!
Zdielať na

Kde je bruško?! Hviezdny pár dokonalo utajil narodenie štvrtého potomka!

Archívna reportáž

Ryan si predsa len našiel čas aj na nakrúcanie, tešia sa fanúšikovia

Patria k najväčším miláčikom Hollywoodu a absolútne zaslúžene ich fanúšikovia zbožňujú. Ryan Reynolds a Blake Lively sú spolu už 12 rokov a v ich vzťahu sa zatiaľ neukázal ani mráčik. Naopak, pribúda jedno bábo za druhým a ten najnovší, štvrtý prírastok, je už tiež na svete!

​Žiadne fotky z pôrodnice, žiadne verejné vyznanie lásky bábätku či manželovi, žiadne tipy a triky z prvých dní Blake ako štvormatky. Len jeden nenápadný status a najmä pripojená fotka sú celkom jasným priznaním.

Lively zdieľala v nedeľu fotografiu seba, svojho manžela a jeho mamy Tammy Reynolds. "Puppy Bowl nedeľa 2023, mala som toho veľa," napísala 35-ročná hviezda seriálu "Gossip Girl", spomínajúc náznakom najväčšiu športovú udalosť v USA. A treba uznať, že toho na sledovanie Super Bowlu navarila a napiekla poriadne veľa. No nemôže čakať, žeby niekto venoval svoju pozornosť jej kuchynským výtvorom, ako jej brušku. Najmä s ohľadom na to, že na fotke už žiadne nie je.

Blake a Ryan na červenom koberci vždy ohúria:

Zrejme to nebude len pár hodín, čo Blake priviedla svoje štvrté dieťa na svet. Bruško má podľa fotky už naozaj ploché, a tak to azda budú aspoň dva, no možno aj štyri týždne. Fotku s bruškom zdieľala naposledy pred piatimi týždňami. Oficiálne to zatiaľ hviezdni manželia ale nepotvrdili, čo u nich nie je žiadne prekvapenie. S obľubou vždy tajili aj pohlavie, no najmä mená svojich detí. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Blake Lively (@blakelively)

Blaske sa za Reynoldsa vydala v roku 2012 a o dva roky neskôr privítali na svete dcéru James, ktorá má teraz 7 rokov. Neskôr sa narodila päťročná Inez a dvojročná Betty. Kolegovia z filmu "Green Lantern" chcú mať početné potomstvo, pričom Reynolds povedal, že "by si tým ohňom prešli radi". Reynolds je od roku 2021 na hereckej "dovolenke", aby mohol tráviť viac času doma s ich malými deťmi. Pri štyroch potomkoch to na návrat pred kamery nevyzerá.

Najčítanejšie