Jasno
17°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Meghan chce zničiť kráľa?! Chystá vraj pomstu, tvrdí odborník na kráľovskú rodinu!
Zdielať na

Meghan chce zničiť kráľa?! Chystá vraj pomstu, tvrdí odborník na kráľovskú rodinu!

Archívna reportáž

Meghan zjavne rada prifarbuje, ešte radšej je stredobodom záujmu

Na hlavu Meghan Markle (41) sa valí azda najväčšia kopa výčitiek za stav, v akom sa ocitli vzťahy v britskej kráľovskej rodine. Ako sa mnohí domnievajú, princ Harry (38), ktorý kedysi patril k najväčším obľúbencom priaznivcov monarchie, by si bez jej popichovania zrejme nedovolil na jeho najbližších vypúšťať takú spŕšku invektív, ako predviedol za posledné mesiace. No vraj je to Meghan, ktorá sa cíti ukrivdene za prístup monarchov voči nej a kuje údajne pomstu.

​Je až neuveriteľné, kde berie manželka britského princa Harryho Meghan Markle toľko odvahy, či azda skôr drzosti, že sa už dva roky hrubým spôsobom naváža do najvyšších členov britskej kráľovskej rodiny. Vyzerá, že je spokojná iba vtedy, keď sa všetko točí len okolo nej. A princ Harry sa tomu, ako sa javí, celkom podriaďuje. Bol kvôli nej ochotný opustiť kráľovský dvor, svojho otca aj brata, len aby vyhovel jej vôli. Zrejme sa jej nepáčilo, že nehrá prvé husle na kráľovskom dvore a vycítila, že by sa jej to mohlo podariť v rodnej Amerike, kde má údajne vysoké politické ambície.

Možno aj preto, že sa už teraz vidí byť čosi viac ako je, chystá údajne pomstu manželovmu otcovi, kráľovi Karolovi III., lebo sa má na neho hnevať. Cíti sa byť vraj ukrivdená, ako sa zmienil kráľovský životopisec Tom Bower pre britský portál Express. "Meghan zavrhuje ľudí pre akúkoľvek slabosť, je to taká jej špecialita. Rovnako, ako ponížila vlastného otca, ublížila svojej rodine a niekoľkým priateľom, sa chce pomstiť aj Harryho príbuzným za údajné urážky voči nej," vyjadril Bower svoju mienku.

Meghan akoby stále nepochopila, do akej rodiny sa vydala:

​Neveľmi sympaticky pôsobí v tomto smere aj to, že po vlne kritiky a prudkej strate popularity po uvedení Harryho memoárov nielen v Británii, ale aj USA, sa od knihy dištancuje, vraj jej vydanie ani nepodporovala. Verejnosť aj Harryho kráľovskí blízki si ale myslia svoje. Samotný princ ale ide celkom na vlne jeho manželky a prekvapivo chce, aby sa členovia kráľovskej rodiny ospravedlnili Meghan.

​Tom Bower si myslí, že si ambiciózna bývalá seriálová herečka brúsi zuby na samotného britského kráľa Karola III. Má vraj v pláne ho nejakým spôsobom ponížiť, čo si voči zosnulej kráľovnej Alžbete II. netrúfla. "Meghan je niekto, kto sa za veľmi krátky čas vyšplhal na spoločenskom rebríčku až nahor. Vojvodkyňa totiž dokáže vycítiť ľudské slabosti na míle ďaleko a z kráľa Karola III. zraniteľnosť priam srší," ozrejmil Bower svoje indície, prečo podľa neho ešte Meghan a Harry s kráľovskou rodinou stále neskončili. Podľa jeho slov má vojvodkyňe v úmysle pošpiniť povesť Karola III. a zároveň chce znevážiť kráľovskú rodinu v očiach verejnosti. Je to ale dvojsečná zbraň a napokon môže najviac ublížiť sama sebe. 

Najčítanejšie