Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tak TOTO Sussexovci ani náhodou nečakali! Fakt sa im to deje aj v USA?!
Zdielať na

Tak TOTO Sussexovci ani náhodou nečakali! Fakt sa im to deje aj v USA?!

Archívna reportáž

Ako sa ukazuje, napísať memoáre plné sťažností a útokov na britský kráľovský palác a jeho najbližších, nebol od princa Harryho (38) práve najlepší nápad. Žiaľ, zvrátiť sa to už nedá, hoci iste pekné hrejú šialené milióny, ktoré za knihu dostal, no na druhej strane vlna hejtu, ktorá sa na Sussexovcov valí, je poriadna. Odrazu sa od jeho knihy dištancuje vraj aj Meghan.

​Zatiaľ, čo môžu byť Sussexovci spokojní s obrovským honorárom získaným za dokumentárny seriál Harry&Meghan, a následne s ďalšími miliónmi za knihu, s ich popularitou to ide dole vodou. To, že sa tak udeje vo Veľkej Británii, kde si väčšina jej obyvateľov potrpí na kráľovskej rodine a jej dobrom mene, je vcelku pochopiteľné. No väčším prekvapením je, že sa tak má diať už aj v USA, kde obaja podľa ich vyjadrení našli ideálne miesto pre život.

Keď utekali z kráľovského paláca v Británii, tvrdili, že si chcú uchovať svoje súkromie a chrániť tým seba aj potomkov, čo tam možné vraj nebolo. Ale na počudovanie sa v Kalifornii, kde zakotvili v luxusnom sídle v Montecite neďaleko LA, obklopení samými celebritami, začali bez problémom otvárať médiám. Šokovali v prvom rade v talkshow Oprah Winfrey, zakrátko podpísali mnohomiliónové zmluvy s Netflixom aj Spotify, dávali rozhovory a Harry sa zaviazal napísať aj memoáre.

Sussexovci prekročili hranicu, ktorú boli ochotní v USA akceptovať:

​Počas nakrúcania dokumentu pre Netflix boli stále v obklopení filmového štábu a kamier, ale nič nenamietali. Našli si aj nových priateľov medzi elitami a boli nadmieru spokojní. No potom, čo sa odvysielal ich dokument a vyšli Harryho memoáre, ide to vraj s ich popularitou aj v USA prudko z kopca. Podľa exkluzívneho prieskumu, ktorý zverejnili v časopise Newsweek, popularita princa Harryho klesla behom jedného mesiaca v očiach občanov USA o škandalóznych 45 percent, zatiaľ čo Meghan, ktorá je ich krajankou, až o 36 percent.

​Zdá sa, že vyplakávanie elitného člena kráľovskej rodiny, ako aj ostré výroky Meghan voči jeho rodine, sa prestali páčiť aj americkej verejnosti. Prefíkaná Meghan odrazu zvolila taktiku, že ona nebola celkom za to, aby vydal Harry memoáre, on sa zas vyhovára na to, že ho zle interpretujú. To sa ľuďom páči ešte menej, keď už sa rozhodli nariekať nad osudom, aspoň by si mali stáť za svojím.

Pre ženu

Najčítanejšie