Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Čo to so sebou Meghan porobila? Kopa plastík a snaha vyrovnať sa vzhľadom Kate?!
Zdielať na

Čo to so sebou Meghan porobila? Kopa plastík a snaha vyrovnať sa vzhľadom Kate?!

Archívna reportáž

Po odvysielaní dokumentu Harry&Meghan a vydaní Harryho autobiografie Spare/Náhradník sa Meghan Markle stiahla z očí verejnosti, u ktorej spolu s Harrym prudko strácali na popularite. Teraz sa však už opäť vracia v plnej sile a sebavedomí, ale mnohí si všimli zmenu jej imidžu. Vo videoprojekcii, na ktorej nedávno uviedla v krátkom prejave známeho fotografa Misana Harrimana pred jeho prednáškou na konferencii TED Talks, ktorá sa koná každoročne pod heslom "myšlienky, ktoré stoja za šírenie", bola Meghan iná, ako sú na ňu ľudia zvyknutí.

​Sussexovci síce na kráľovskú rodinu a pomery v paláci útočia pri každej príležitosti, ale sú si iste vedomí, že bez nej by značne stratili kredit. Páčia sa im aj ich tituly vojvodov, ktoré používajú aj v USA, kde sa usídlili, hoci tam neplatia, ale v očiach verejnosti vyjadrujú prestíž. Na krstiny ich dcérky Lilibet uviedli v marci na ich oficiálnej stránke po prvýkrát aj jej titul princezná, ktorý získala po skone kráľovnej Alžbety a nástupe jej syna na trón. Jej starší brat Archie zas získal titul princ. Korunovácie kráľa Karola II. sa však deti spolu s mamou Meghan nezúčastnia, v rovnaký deň sa budú konať u nich doma oslavy Archieho narodenín. 

Vo vyhlásení na ich stránke Archewell sa uvádza: "Vojvoda zo Sussexu sa 6. mája zúčastní na korunovačnom obrade vo Westminsterskom opátstve. Vojvodkyňa zo Sussexu zostane v Kalifornii s princom Archiem a princeznou Lilibet. V súvislosti s touto udalosťou sme sa rozhodli, že sa budeme snažiť o to, aby sa princ a princezná stali súčasťou rodiny." Údajne hrozilo, že keby z ich rodiny nikto neprišiel na korunováciu, zobrali by im ich kráľovské tituly a to by Meghan zrejme nepredýchala. Bola veľmi rozhorčená, že ich deti nezískali tituly princov od narodenia a brala to ako prejav rasizmu, hoci išlo len o dodržanie pravidiel. 

Podľa niektorých Meghan podstúpila už niekoľko plastických operácií. Kým niektorí ju prirovnávajú k speváčke Jennifer Lopez, iní tvrdia, že sa podobá čoraz viac na svoju britskú konkurentku, Kate Middleton:

Vo videu, kde uviedla fotografa Misana Harrimana na konferencii TED Talks, mala Meghan zosvetlené vyrovnané vlasy s novým účesom a jej tvár vyzerala tiež svetlejšia a žiarivejšia doplnená jemným líčením. Na sociálnych sieťach ju chválili, mnohí ju tiež prirovnávali k Jennifer Lopez. "Rovné vlasy dávajú vyniknúť jej brade a melír robí jej pleť viac olivovú... Myslím, že vyzerá úžasne ako vždy," vyjadril jej niekto obdiv s tým, že nevie, či je to "výplňou alebo dobrým korektorom, ale jej kruhy pod očami vyzerajú oveľa lepšie". Iní si zas myslia, že sa len jemnejšie nalíčila a zmenu spôsobila "len farba vlasov, obočie, ľahký mejkap očí a riasy". Ale z pohľadu mnohých je za tým "facelift, výplň pier, výplne líc, botox, implantáty na brade, výplne pod očami a vytiahnuté oči". 

Misan Hariman je miláčikom hollywoodskych celebrít, a tak aj Meghan nemôže chýbať medzi jeho blízkymi priateľkami: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Misan Harriman (@misanharriman)

To sa zdá byť už zrejme pritiahnuté za vlasy, až taká radikálna zmena to nie je, skôr sa nechala bývalá herečka dobre nasvietiť. Ale že je neodškriepiteľný príklon k podobe s Kate, to je fakt, no ak tým Meghan aj niečo sleduje, je len chabá šanca, že si ukradne čosi z popularity, ktorej sa teší budúca kráľovná. 

Evidente svetlejsie vlasy, zvláštna farba mejkapu, jemnejšie líčenie:

youtube/screenshot

Súvisiace články

Najčítanejšie