Skoro jasno
15°
Bratislava
Ozval sa Hanychovej exfrajer, na jej nový vzťah má jasný názor!
Zdielať na

Ozval sa Hanychovej exfrajer, na jej nový vzťah má jasný názor!

Archívna reportáž

Agáta už dávno na Adama "zabudla", odvtedy mala dva vzťahy, pričom ten druhý pretavila aj na rodinu

Pre influencerku Agátu Hanychovú (37) bolo vždy dôležité zaujať za každú cenu. Od toho sa totiž odvíjal aj jej podnikateľský úspech na sociálnej sieti. Keď mala po rozvode s Jakubom Prachařom (39) obdobie hľadania ideálneho muža, o čom pravidelne informovala na Instagrame, jedným z mnohých bol aj stolár z Hradca Králové Adam Raiter (34), s ktorým mali aj spoločné podnikateľské plány. Hoci im to spolu ako páru nevyšlo, dokázal využiť túto príležitosť, aby sa ďalej zviditeľňoval aj sám bez Agáty, či už v zápasení alebo v reality šou. Aktuálne si trúfol verejne okomentovať jej vzťah s mediálnym magnátom Jaromírom Soukupom (54).

​Keď Agáta Hanychová začala vzťah s Adamom Raiterom, tvrdila, že je  "galantný a jeden z najlepších chlapcov, s akým kedy bola". Známa influencerka je ale známa tým, že sa rýchlo nadchne pre niečo a niekoho, ale zvyčajne to aj rýchlo vyprchá. S Adamom si zadovážili obytné auto, s ktorým mali spolu aj s jej deťmi objavovať krásy republiky. Založili si spoločný instagramový účet Obytňákem po Česku a plánovali spolu podnikať. Zakúpené auto bolo treba už len trochu upraviť, čo s dôverou prenechala zručnému Adamovi. Krátko na to ale priznala, že sa rozišli. 

Nevedno, či mu neskôr Agáta práve pomohla dostať sa do drsnej televíznej reality show, alebo to dokázal sám, ale podarilo sa mu zviditeľniť, aj keď nevyhral. Po čase sa začal venovať zápaseniu v MMA a pôsobí tam doteraz. Celý život sa venoval športu, ako hovorí. Najskôr jazdil na kolieskových korčuliach freestyle, neskôr sa venoval akrobatickému lyžovaniu, v súčasnosti wakeboardu, snowboardu a zápaseniu. S Agátou ich šport iste zbližuje a aj preto zrejme zostali kamaráti. Po svojom boku má už ale každý iného partnera, on to skúša so slovenskou herečkou Radkou Pavlovčinovou, sestrou Adama Pavlovčina, hoci vraj práve prešli krízou.

Športovec Adam a jeho ex Agáta majú napriek rozchodu korektný vzťah: 

Keďže už patrí Adam Raiter medzi celebrity, pozvali si ho aj do relácie Talk!, kde popri iných témach prišlo aj na jeho vzťah s Agátou Hanychovou a vyjadril sa aj o jej súčasnom partnerovi Jaromírovi Soukupovi. "Dúfam, že im to klape. Vieme, kto je Soukup, vieme, kto je Agáta. Je to zaujímavé, šialené kombo, ktorí nemuselo dopadnúť dobre. Keď človek videl na začiatku túto kombináciu, tak z toho bol cítiť problém.  Myslím, že nie som jediný, kto takto reaguje," nebál sa okomentovať momentálne snáď najviac medializovaný pár, ktorému sa nedávno narodila dcérka Rozárka a vyzerajú spolu spokojne. Z jeho slov cítiť, že si o každom myslí svoje, ale na druhej strane zjavne medzi nimi nepanujú žiadne negatívne emócie. Pravdou je, že na prvý pohľad ale skutočne viac hodil k Agáte práve Adam, no zrejme to skutočne nemalo budúcnosť.

Adam so slovenkou Radkou momentálne prechádzajú krízou vo vzťahu. Napriek tomu sa vraj šťastiu svojej ex Agáty úprimne teší: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @radkapavlovcinova

Súvisiace články

Najčítanejšie