Jasno
16°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Známa modelka si nechala predĺžiť nohy o 14 cm na nátlak snúbenca, krátko na to sa ROZVIEDLI!
Zdielať na

Známa modelka si nechala predĺžiť nohy o 14 cm na nátlak snúbenca, krátko na to sa ROZVIEDLI!

Zdroj: pro7/screenshot

S až neuveriteľným príbehom sa aktuálne podelila bývalá účastníčka prestížnej modelingovej súťaže v Nemecku "Next-Topmodel", 31-ročná Theresia Fischer. Rodáčka z Hamburgu sa stala známa aj tým, že si v roku 2016 nechala predĺžiť nohy, čo je jeden z najbolestivejších procesov, nepochybne aj preto len veľmi sporadicky vykonávaný. Ako teraz priznala, nebolo to tak úplne jej rozhodnutie.

​Theresia Fischer aktuálne v televíznej šou opísala, aké bolo pozadie jej šialeného rozhodnutia nechať si dobrovoľne "dolámať kosti" a trpieť šialenými bolesťami, píše Tag24.de. Na jednej strane chcela byť modelka, na druhej strane žila s človekom, ktorý vraj jej sebavedomie neustále zrážal. Bola presvedčená o tom, že predĺžením nôh ho presvedčí o svojej výnimočnosti a zaslúži si tak jeho lásku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Theresia (@theresiafischer)

"Bol tu niekto, od koho som bola závislá a tiež v zajatí, takže som si povedala, že to spravím, pretože viem, že za to získam uznanie a lásku," priznala modelka v talkshow. Priateľ jej vraj stále tvrdil, že nie je dosť dobrá taká, aká je. Vraj by mala mať dlhšie nohy, hoci už v tom čase merala 1,70 metra a mala pomerne dlhé nohy. Theresia nadobudla pocit, že dlhšie nohy jej prinesú konečne šťastie, úspech a najmä lásku. 

Theresia je v Nemecku veľmi známa tvár:

V roku 2019 sa skutočne vo finále modelingovej "reality šou" vydala za o 28 rokov staršieho Thomasa Behrenda, no o tri roky neskôr prišiel rozvod. Zjavne ani jej 116 centimetrov dlhé nohy neboli zárukou večnej lásky. Na druhej strane je Theresia v Nemecku známa ako pomerne škandalózna osoba, ktorá strieda jednu reality šou za druhou a vždy prináša aj isté kontroverzie v duchu akejsi márnivosti či prízemnosti. Pritom zákrok, ktorý podstúpila, je extrémne bolestivý, a to nielen v momente vykonania, ale ešte dlhé mesiace po ňom.

Theresia rada ukazuje nielen nohy, ale priznala aj čo je za tým – röntgenový snímok ukázal pohľad zvnútra:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Theresia (@theresiafischer)

Pri operácii chirurg vložil medzi prepílené stehenné a lýtkové kosti teleskopické tyče a bolo na Theresii, aby ich každý deň odťahovala. Stehennú kosť o 1 milimeter denne po dobu 85 dní, čím sa horné časti nôh predĺžili o 8,5cm, a holennú kosť len o 0,5 milimetra denne po dobu šialených 110 dní, čím sa dolná polovica nohy predĺžila o 5,5 cm. Dokopy ide o 14 centimetrov novej dĺžky, no tento zákrok bol taký bolestivý, že modelka musela po celý čas užívať trikrát denne istý opiát, jeden z najsilnejších liekov proti bolesti. Predĺženie nôh prinieslo Theresii mnoho obmedzení. Už nebola schopná správne behať, chodiť a skákať, preto bola druhá operácia v marci minulého roka nevyhnutná pre obnovenie správneho fungovania novej anatómie. No ako tvrdí, s novými nohami je šťastná a už má aj novú lásku – opäť výrazne staršieho muža.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Theresia (@theresiafischer)

Najčítanejšie