Polojasno
13°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
TOTO Meghan nevie rozdýchať! Totálny výsmech, zvažuje aj žalobu!
Zdielať na

TOTO Meghan nevie rozdýchať! Totálny výsmech, zvažuje aj žalobu!

Archívna reportáž

Na ceste za politickými cieľmi do budúcnosti, keď by sa Meghan Markle údajne rada videla aj v kresle americkej prezidentky, ju teraz poriadne rozčúlila premiérová epizóda seriálu South Park s názvom The Worldwide Privacy Tour, teda Svetové turné za ochranou súkromia. Aj keď postavičky celkom jasne nepomenovali ako Meghan a Harry, je celkom jasné, že sa jedná o nich. Takéto poníženie ambiciózna Meghan nevie predýchať a preto vraj zvažuje s právnikmi žalobu.

​Keď pred tromi rokmi nečakane opustili Sussexovci britskú kráľovskú rodinu, tvrdili, že je to hlavne preto, lebo si chcú zachovať svoje súkromie. To chceli nájsť za oceánom, kam prišli najskôr do kanadského Vancouveru a následne sa usadili v kalifornskom Montecite. Meghan je kalifornská rodáčka a cíti sa tam preto ako ryba vo vode. Len čo sa tam trochu porozhliadli, už aj jednali o ich spolupráci s mnohými spoločnosťami a boli veľmi úspešní s Netliflixom aj Spotify, keď s nimi podpísali zmluvy za obrovské milióny. Samotný Harry k tomu ešte pridal aj zmluvu s vydavateľstvom, kde nedávno vydali jeho memoáre Spare.

Práve kniha a dokument Harry&Meghan boli zrejme tými poslednými kvapkami, keď sa prelial pohár trpezlivosti a rešpektu verejnosti voči tomuto kontroverznému páru. Toľko špiny, koľko nakydali na celosvetovo rešpektovanú britskú kráľovskú rodinu, najmä po tom, čo skonala kráľovná, bolo skutočne na pováženie. A ľudia im to dali pocítiť. No kým to ich azda až tak nepálilo, keď sa už dostali do priam kultového seriálu South Park, spozorneli. 

Tvorcovia legendárneho animáku pre dospelých si v novej epizóde Mestečka Southpark z Meghan a Harryho poriadne vystrelili:    

Keď diváci aktuálne uvideli dve smiešne postavičky na svetovom turné za súkromím s transparentmi "Nepozerajte na nás" a "Chceme súkromie" na najrušnejších miestach sveta, bolo jasné o koho ide. Navyše tam boli aj iné detaily, ako napríklad propagácia memoárov či omrzliny penisu. Meghan je z toho podľa zdroja "zdrvená, je rozrušená a odmieta to pozerať," citovali zdroj v Spectatore.          

Fanúšikovia zaplavili stránku tvorcov vtipný a pochvalnými komentármi, to asi Meghan na nálade nepridá: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa South Park (@southpark)

Vraj sa mala obrátiť aj na právnikov, aby preskúmali epizódu a zvážili žalobu. Kráľovský expert Neil Sean uviedol pre Fox News, že sa mu zdá, "že je to ich postup, namiesto toho, aby sa zasmiali, užívali si moment, a tak ukázali svetu, že to pochopili ako vtip." Ich hovorca sa však aktuálne voči týmto tvrdeniam ohradil a pre Newsweek povedal: "Je to nepodložené a trápne." Zdroj z Buckinghamského paláca vyjadril v piatok v relácii Good Morning Britain mienku, že princ William dostal od priateľa na sociálnu sieť video s touto epizódou. "Myslím si, že to pravdepodobne videl a na tvári mal pritom ironický úsmev," dodal zdroj informáciu o Harryho reakcii. Zdá sa, že má viac zmyslu pre humor ako Meghan.

Súvisiace články

Najčítanejšie