Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Jágr ju v tom nechal samú! Dominika priznala, prečo to Jaromírovi nemá za zlé!
Zdielať na

Jágr ju v tom nechal samú! Dominika priznala, prečo to Jaromírovi nemá za zlé!

Archívna reportáž

Za tých pár rokov, čo je Dominika Branišová (28) vo vzťahu s hokejovou legendou Jaromírom Jágrom (51), sa z nej stala šikovná manažérka, ktorá mu vie zabezpečiť skvelé zázemie. Minulý rok jej zveril do rúk aj jeho novozaloženú firmu s vlastnou značkou, a keď je veľmi zaneprázdnený hokejom, vyšle Dominiku aj na charitatívne akcie, aby ho zastúpila. Zdá sa, že tvoria ideálny pár, ale zatiaľ sa Jarda k ženeniu, ani k zakladaniu rodiny nemá.

​Pôvabná Dominika Branišová sa iste chce občas ukázať v pekných šatách aj na spoločenskom podujatí, ale na to si nenašla toho správneho frajera. Jaromír Jágr totiž podobné akcie vôbec neobľubuje. Zrejme sa už pri ňom naučila samostatnosti, a tak sa vybrala na nedávny Český ples do Obecního domu v Prahe aj bez neho. Spoločnosť jej robila kamarátka, Jarda vedel, že je v dobrej spoločnosti, a preto mohol doma spokojne oddychovať pred náročným programom na druhý deň.

Prezradila to Dominika, keď ju vyspovedali na plese z eXtra.cz"Jarda povedal, že by sa aj nechal presvedčiť, ale zajtra majú zápas a každý bod je pre nich teraz dôležitý, pretože im ide o to, aby hrali baráž. Takže dnes, bohužiaľ, zostal doma," vysvetľovala dôvod partnerovej neprítomnosti na plese. "Jarda to nemá rád, ale ani ja nie som taká, že by som musela niekam často chodiť, takže ho nemusím často prehovárať. Ale skamarátil sa s Honzom od Zuzky, takže keď ideme niekam spoločne, nie je problém ho prehovoriť," dodala ešte aj niečo z ich súkromia, pričom spomenula práve kamarátku, ktorá jej robila na plese garde namiesto slávneho hokejistu. 

Dominika sa na život po boku hokejovej megahviezdy už zvykla, dokonca vymenila modeling za spoločný biznis:

Dominika sa snaží byť Jardovi poruke pokiaľ sa len dá, aby sa mohol venovať svojmu poslaniu v jeho hokejovom tíme. Hlavne tam smerujú jeho myšlienky, a tak aj jeho nové podnikanie s vlastnou značkou výživových doplnkov zveril Dominike, ktorá svoje niekdajšie povolanie modelky aktuálne už takmer zavesila na klinec. "Dostávam nejaké ponuky, ale vždy si rozmyslím, či ich príjmem. Či mám k tomu nejaký vzťah, či mi je to blízke," zdôraznila svoj postoj k modelingu, ktorým sa už živiť nemusí. "Mám na starosti Jardovu značku, ktorú založil minulý rok. Zaoberá sa výživovými doplnkami a celé vedenie padlo na mňa, takže ma to zamestnáva naplno," priznala jej súčasné priority a hoci je to pre ňu niečo nové, vraj je to "každým dňom lepšie a lepšie," čo vie Jarda oceniť. Ako sa pochválila, dal jej dobrý plat, a tak už skutočne nemusí riešiť živobytie. Ak z nej bude pani Jágrová, tak budú zahojené ešte celé generácie ich potomkov.

Dominika sa vybrala do spoločnosti v  extravagantných šatách z dielne jej kamarátky a návrhárky Zuzany Lešák Černej:

Súvisiace články

Najčítanejšie