Oblačno
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Bagárová to schytala naplno! Takto vyzerá ZÁVISŤ, úspech sa neodpúšťa!
Zdielať na

Bagárová to schytala naplno! Takto vyzerá ZÁVISŤ, úspech sa neodpúšťa!

Zdroj: Instagram/MB

K Monike Bagárovej (27) boli sudičky naozaj štedré. Do vienka jej dali krásu aj talent na spev. K tomu má aj kus šťastia, a tak nečudo, že už vo svojich pätnástich rokoch zahviezdila v talentovej súťaži spevákov. Spolu s Benom Cristovaom (35) sa počas súťaže do seba zahľadeli a neskôr vytvorili pár ako v súkromí, tak aj na koncertoch. Odvtedy už jej meno nezmizlo z povedomia verejnosti. Neskôr si vybrala dráhu sólo speváčky a stihla vydať už aj tri albumy. Je z nej už aj známa porotkyňa a influencerka, a tak nečudo, že si zarobila aj vlastný nový dom a najnovšie si zadovážila aj luxusné auto. Ale s tým prišla aj závisť.

​Aj keď sympatickú speváčku Moniku Bagárovú majú ľudia celkom radi, mala by sa už možno trochu krotiť, aby na sociálnej sieti nevystavovala toľko na obdiv svoje hmotné statky a život v luxuse. Iba vlani si postavila nový dom s dizajnovým zariadením, cestuje na drahé exotické dovolenky a už sa aktuálne chváli aj novým luxusným autom. Keď si prišla prevziať novú "loď" na štyroch kolesách, pochválila sa hneď na Instagrame: "Dnes sme si prevzali toto nové krásne auto. Je tu niekto, kto má rovnaké? Ako sa vám jazdí?" To už podaktorí zobrali priam ako provokáciu a v komentároch jej to dali aj najavo. 

"No áno, niekto celý život tvrdo pracuje a od mladosti až do dôchodku jazdí do práce autobusom, alebo na bicykli, ako napríklad moja mama. V takom krásnom aute ani nikdy nesedela. Dnes je to očividne ľahšie. Zvláštne je, že sa ľudia v Česku neustále rozčuľujú, ako sa u nás máme zle," napísala jedna rozhorčená sledovateľka. Iná osoba zas podotkla ironicky: "Ste dosť mladá a o práci by som radšej mlčala." A vytýkali jej aj to, že je chválenkárka. Monika Bagárová si ale toto luxusné auto nekúpila za vlastné peniaze, ale dostala ho vďaka spolupráci s predajcom tejto známej značky. No aj to vnímajú niektorí kriticky.

Vypočujte si najnovšiu pieseň Moniky v spolupráci s Benom Cristovaom s názvom Něco víc:

"Mám zdravotne postihnutého syna a musím žiadať štát o auto, aby som ho mohla voziť do školy, a mať veľmi vážnu diagnózu, aby nám príspevok vôbec schválili. Škoda, že títo ľudia, ktorí rozdávajú autá zadarmo, myslia len na tých, ktorí si môžu kúpiť hoci aj päť áut," napísala žena, ktorej postoj je iste pochopiteľný. "A pomohla ste aspoň niekomu?" opýtala sa s hnevom iná sledovateľka a podobných komentárov bolo mnoho.

Monikin príspevok niektorých ľudí na Istagrame pobúril, azda nepochopili, že Monika má auto požičané iba dočasne v rámci spolupráce: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Je vidieť, že závisť medzi ľuďmi stále prekvitá a možno je lepšie neprovokovať, hoci to nie je Monika, kto by si mal vstupovať do svedomia, ale skôr závistlivci. Pokým bola zronená z rozchodu so zápasnikom MMA Makhmudom Muradovom, s ktorým má dcérku, mali s ňou mnohí súcit, ale odkedy má nový dom, nového úspešného priateľa a už aj nové auto, začína sa pohľad verejnosti meniť. K výčitkám závistlivcov sa vo svojom komentári na Instagrame Bagárová obratom vyjadrila. "Sú to roky práce, úsilia, pádov aj vzostupov, ktoré stoja za tým, že je vás tu toľko a že môžem jazdiť v tak krásnom aute. Každá práca obnáša svoje. A ja si tú svoju veľmi vážim," napísala s pripomienkou, že jej hudobná kariéra začala už v pätnástich rokoch.    

Súvisiace články

Najčítanejšie