Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Toto nečakal! Krausova hostka mu v jeho talk show šplechla do tváre výčitku, len tak habkal!
Zdielať na

Toto nečakal! Krausova hostka mu v jeho talk show šplechla do tváre výčitku, len tak habkal!

Do svojej talk show si pozýva Jan Kraus (69) pekný pár rokov každý týždeň zvyčajne troch hostí. Mnohí pritom majú obavy z otázok moderátora, ktoré bývajú často na hrane, ba aj za hranou taktnosti, a nielen oni, ale aj diváci mu to niekedy aj právom vyčítajú. Ak sa rozhodne, že si niekoho podá, aby ho strápnil, má dotyčný len malú šancu, že z toho dokáže vyjsť so cťou. No nájdu sa aj takí hostia, ktorí privedú pre zmenu do rozpakov jeho, ako to bolo aj nedávno.

​Rozhodne mal Jan Kraus v moderátorke súkromného českého rádia, Lucii Bechynkovej, ktorá sa preslávila najmä podcastami s titulom Opravdové zločiny, zdatnú partnerku v rozhovore. Počas rozhovoru mu nemala problém pred publikom chrstnúť priamo do tváre výčitku o jeho privilegovanosti. "Minulý týždeň som vám musela uvoľniť parkovacie miesto," konštatovala a Kraus sa zatváril zarazene. Rádio, v ktorom Lucie pôsobí, má vonkajšie parkovisko, práve o tom bola reč.

"Pán vrátnik ma vyhodil, že vy sa vraj do garáže nezmestíte, tak som musela preparkovať," vysvetlila, čo sa dialo. "Je to tak. Máte tam svoj kužeľ a my tam nesmieme parkovať," objasnila situáciu, pričom Kraus nie je ani zamestnancom rádia.  Kraus si túto výčitku preveril a hneď sa ohradil. "Som zistil, že to vôbec nie je kvôli mne, ale preto, že mám také široké auto, že sa tam dve nezmestia, a oni z toho majú hrôzu, tak sa o mňa dobre starajú, aby som parkoval vonku," podal Bechynkovej svoje zdôvodnenie. Fakt je, že Kraus jazdí na luxusnom aute skutočne azda až zbytočne príliš veľkom do bežnej mestskej premávky.

No ako to už má Kraus vo zvyku, aj v tejto na pohľad mrzutej situácii rýchlo obrátil kartu a akože dobrou radou dal Bechynkovej poučenie podľa vlastného úsudku. "Takže tam nejde o mňa, tam ide o to, že mám nevhodne široké auto. To vám odporúčam, mať široké auto," zaklincoval svoju úvahu o ideálnom východisku pre Luciu. Je však otázne, či to tak bolo naozaj aj v očiach divákov, keď predsa len bolo jasné, že Kraus má isté výhody, ako známa tvár. Na druhej strane, zo situácie sa opäť vykrútil s vtipom a diváci sa pobavili, čo je nepochybne hlavný cieľ tohto ostrieľaného moderátora.

Pre ženu

Najčítanejšie