Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
To sú šialené bomby! Modelka a hviezda reality šou si dala 16-krát zväčšiť prsia a ešte nekončí!
Zdielať na

To sú šialené bomby! Modelka a hviezda reality šou si dala 16-krát zväčšiť prsia a ešte nekončí!

Zdroj: Instagram/KP

Britská televízna hviezda Katie Price (44) si popularitu vybudovala vďaka jej sexi telu s obrovskými silikónovými prsiami. Údajne mala nedávno podstúpiť už šestnástu plastiku, aby postupne získala titul "najväčšie prsia v Británii". Aby výsledok predviedla v plnej kráse, vybrala si termín na Valentína, kedy na webovej stránke s predplateným obsahom pre dospelých zverejnila svoje fotografie v odvážnom červenom negližé, ktoré nezahaľovalo takmer nič.

​Bývalá glamour modelka Katie Price vystupovala kedysi pod menom Jordan a  neskôr pokračovala v kariére v hlavnej úlohe v tretej sérii I'm A Celebrity. Tam sa stretla so známym britským spevákom Petrom Andrem, ktorý sa stal jej manželom. Pár sa už ale dávno rozviedol a Katie sa odvtedy vydala ešte trikrát a má päť detí, z toho jedného vážne postihnutého syna, o ktorého sa ale vzorne stará. Iba nedávno odletela biznis triedou za tisíce libier v lietadle do Thajska s jej mladým snúbencom Carlom Woodsom a najmladšími deťmi Bunny a Jett na dovolenku, pričom je oficiálne v bankrote a jej dlh má aktuálne výšku 3,2 milióna libier.

Aj fotografie v sexi negližé, ktoré Katie Price uverejnila na stránke pre dospelých, zrejme zverejňovala už z Thajska. Uviedla, že organizuje valentínsky výpredaj, ktorý bude trvať celý týždeň a asi aj priehľadný červený župan a odvážne tvarovaná červená podprsenka z čipky patria do ponuky. Katie potrebuje peniaze ako soľ, dovolenka štyroch členov rodiny ju bude stáť nemalé peniaze. Odchodom do Thajska sa ale už po štvrtýkrát vyhla vypočutiu, aby odpovedala na otázky týkajúce sa jej bankrotu. Po prvýkrát sa objavila zmienka o jej obrovskom dlhu v roku 2021, ale súdom sa zatiaľ dokázala vyhnúť. 

Pozrite si ako sa Katie Price alias Jordan menila počas rokov na výslní:

Jej prípad sa mal na súde prejednávať naposledy 9. februára, aby uviedla, koľko zarába na internetovom striptíze na OnlyFans, ale bol opäť odročený o ďalšie dva mesiace. Zdroj pre denník The Sun povedal: "Katie vzala Bunny, Jett a Carla do Thajska - išli biznis triedou. Každého to vyšlo na 3 000 libier," prezradil, akú závratnú sumu pre bežného človeka bola ochotná zaplatiť za ich pohodlie. Zrejme ani v Thajsku nebudú bývať v nejakom lacnom ubytovacom zariadení a iste za to bude musieť zaplatiť nemalú sumu. Zdá sa, že si Katie robí všetko po svojom, bez ohľadu na realitu a zákony. Jej mega prsia jej nepochybne pomáhajú v zárobkoch, ale dokedy sa jej podarí obabrávať systém je otázne.

Katie a jej bomby! Má to len jedinú chybu - pre filtre sa už na seba ani trochu nepodobá:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Price (@katieprice)

Súvisiace články

Najčítanejšie