Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Cibulková ohromila! Extravagantné tehotenské fotenie, celá Madonna!
Zdielať na

Cibulková ohromila! Extravagantné tehotenské fotenie, celá Madonna!

Archívna reportáž

Ešte predtým, ako v júni oslávi malý Jakubko Navara tri roky, sa z Dominiky Cibulkovej stane dvojnásobná mama. Ak všetko dobre pôjde, svoje dievčatko by mala priviesť na svet už v najbližších týždňoch.

​Tesne pred finále sa Dominika opäť rozhodla zvečniť moment, keď je bábo ešte v brušku. Rovnako to spravila aj pri Jakubkovi, keď sa zverila do rúk Braňovi Šimončíkovi a dokonalým čiernobielym fotkám v štýle Demi Moore sa nedalo nič vytknúť.

Ani tentokrát netreba očakávať žiadnu cukríkovú klasiku, ako je zrejmé už z fotiek a videjka z príprav na aktuálne fotenie. Kým pri Jakubkovi zvolila absolútnu jednoduchosť a mala vlasy v cope, tentokrát je to poriadna divočina. "Tehotenské fotografovanie už čoskoro. Očakávajte čokoľvek, len nič obyčajné - samozrejme," okomentovala prípravy nastávajúca dvojmama.

Dominika neznáša priemernosť, ani sa tým netají:

Dominikin dvorný kaderník jej na hlave vykúzlil strapatý účes, akési mokré vlny, a zdá sa, že si nechala vlasy aj poriadne skrátiť. K tomu výrazne nalíčené oči a dramatický výraz - veľmi trefne jedna z komentujúcich poznamenala, že sa Dominika podobá na Madonnu. Zrejme ale myslela speváčku v jej lepších časoch.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Výsledok fotenia zatiaľ nie je známy, ale iste to dlho nepotrvá a Cibulková sa pochváli, ako je to u nej obvyklé. Na druhej strane treba uznať, že skutočne v jej prípade sa je čím chváliť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Najčítanejšie