Jasno
15°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Trápenie s malou Charlotte! Kate a William to zjavne nebudú mať s dcérkou ľahké!
Zdielať na

Trápenie s malou Charlotte! Kate a William to zjavne nebudú mať s dcérkou ľahké!

Archívna reportáž

Druhý následník trónu, hneď po princovi Charlesovi (73), jeho syn princ William (39), má síce dvoch synov, ale tou najväčšou šéfkou doma je vraj jeho jediná dcéra, princezná Charlotte (6). Už od útleho detstva sa ukazovalo, že je to výrazná osobnosť, s vlastnou hlavou. Keď sa jej nepáčilo, ako ju fotia, vyplazila bez váhania na fotografov jazyk, čo hneď obletelo svet. U Cambridgeovcov je to jednoducho hlava rodiny. Vždy na seba strhne pozornosť, keď sa niekde rodinka spolu vyberie.

"Charlotte je jednoznačne najvzdorovitejšie a najbezprostrednejšie dieťa Kate a Williama. Už teraz má silnú osobnosť. A ako bude dospievať, bude ešte silnieť," tvrdí pre Mirror odborníčka na britskú kráľovskú rodinu Katie Nicholl. Iste sa ju snažia vychovávať, ale je to nespútaný živel a nie je to preto ľahké. Typickou bola pred časom historka, keď pri jednom verejnom stretnutí, kde šla po boku mamy Kate, dostala kyticu kvetov. Chcela jej ju zobrať asistentka, aby mala voľné ruky, Charlotte však vzdorovito pokrútila hlavou a odmietla jej ju dať. Potom si ju víťazoslávne niesla sama.

Možno jej raz budú tieto jej vlastnosti na úžitok, teraz ale majú rodičia aj asistentky čo robiť, aby ju krotili. Ktovie, ako bude znášať ako staršia, že následníkom trónu bude jej najstarší brat, princ George. Ak sa raz stane kráľom jej otec princ William, získa titul Kraľovská Princezná (Princess Royale). Tento titul sa tradične udeľuje najstaršej dcére panovníka.Titul bol prvýkrát zavedený ako napodobenina francúzskeho kráľovského titulu Madame Royale už v roku 1600. Iste dostane k titulu aj nejaké kráľovské povinnosti, kde bude môcť uplatniť svoje vlastnosti.

Princ George a princezná Charlotte v prvý školský deň v roku 2019:

​Zatiaľ je princezná Charlotte druháčkou výberovej školy. Malá kráľovská dcéra nastúpila už v septembri 2019 do prípravnej triedy Thomas's School v londýnskom obvode Battersea. Nie je to celkom obyčajná škola a nemôže tam mať vraj ani najlepšiu kamarátku."Platí tam zásada, že ak vaše dieťa usporadúva oslavu, pokiaľ nie sú pozvané všetky deti v triede, pozvánky sa v triede nerozdávajú, čo je podľa mňa celkom dobrá vec, pretože sa necítite vylúčení. Všade sú nápisy, že treba byť láskavý, to je étos školy. Nepodporujú vás v tom, aby ste mali najlepších priateľov," prezradila bývalá absolventka, známa novinárka Jane Moore v relácii Loose Women. Týmto zásadám elitnej školy sa musí prispôsobovať aj malá Charlotte, čo je pre trvdohlavé dievčatko iste poriadna skúška.

Z malej Charlotte je už veľká, ale aj trošku svojhlavá slečna, to však k detstvu jednoducho patrí:

Súvisiace články

Najčítanejšie