Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Úplne NAHÁ! Britney zverejnila sériu fotiek ako z erotického filmu, fanúšikovia šalejú!
Zdielať na

Úplne NAHÁ! Britney zverejnila sériu fotiek ako z erotického filmu, fanúšikovia šalejú!

Archívna reportáž

Odkedy je Britney Spears ostatných pomaly päť mesiacov slobodná, úplne sa odtrhla z reťaze. To, čo dovtedy nikdy nerobila, je zrazu na jej profile viditeľné nonstop. Ako napríklad poriadne dráždivé fotky v úplne nahote. Aktuálne ale predviedla asi najodvážnejšie pózy a poriadne tým fanúšikom vyrazila dych.

​Posledný februárový deň zdieľala Britney Spears záber zo súkromného lietadla a bolo jasné, že sa so snúbencom Samom Asgharim opäť vybrali niekde za slnkom. No a kde je súkromná pláž, dokonalé more a biely piesok, tam si to treba užívať naplno - podľa Britney zjavne ideálne bez plaviek.

Speváčka na fotkách predvádzala rôzne pózy, pripomínajúc lacný erotický magazín, pričom ukázala všetky svoje prednosti. Najintímnejšie časti svojho tela zakryla len maličkými diamantovými emotikonmi, čím nechala dosť priestoru na predstavivosť.

Pri nakrúcaní tohto klipu sa Britney a Sam spoznali:

Samozrejme, stalo sa to, čo sa dalo čakať - Britney priviedla fanúšikov do vytrženia. No ako to už býva, nie všetci boli nadšení. "Mala vy si navštíviť nejakého skúseného a dôveryhodného terapeuta. Ľudia si myslia, že lajkovaním jej príspevkov podporujú jej slobodu, ale ja to vidím inak," napísal jeden z kriticky premýšľajúcich priaznivcov speváčky. "Britney, prosím prestaň. Prečo ti Sam dovoľuje dávať tieto príspevky? Tvoje správanie je traumatická reakcia," myslí si ďalší komentujúci. Ďalší sú presvedčení, že ide o symbol znovu získanej slobody.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Ani Sam Asghari nezaháľal a pridal videjko z bazénu, kde sú zdanlivo obaja nahí. "Ostrovná láska s levicou," pripísal k videu. Vyzerá to poriadne vášnivo a mnohé komentáre sa točia len okolo toho, či už pracujú na bábätku. Po tom, čo súd Britney v novembri definifívne oslobodil, si to už pokojne môžu dovoliť. Posledným krokom potom bude svadba, a to bude nepochybne poriadny žúr. Len aby si to Britney týmito na pohľad neuváženými príspevkami v očiach súdu nezhoršila. Niektorí ale špekulujú, že tajná svadba už prebehla, no Sam ani Brit to nepotvrdili. Britney má s bývalým manželom Kevinom Federlinom spoločných synov, 16-ročného Seana Prestona a 15-ročného Jaydena Jamesa.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sam Asghari (@samasghari)

Súvisiace články

Najčítanejšie