Oblačno
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Poriadny trapas! Krampol rozoslal intímne fotky!
Zdielať na

Poriadny trapas! Krampol rozoslal intímne fotky!

Archívna reportáž

Pre herca a zabávača Jiŕího Krampola (83) je vek iba číslo. Nezľakol sa ani zdravotných komplikácií, ktoré ho sužovali v druhej polovici vlaňajšieho roku, keď v decembri ledva ušiel hrobárovi z lopaty. Už je ale zas vo svojom živle a navštevuje rôzne spoločenské akcie. Tam si nedávno zobral so sebou mladú herečku a hneď sa začali šíriť reči, že spolu niečo majú. A aj majú, ale je to čiste pracovná záležitosť, ako sa neskôr ukázalo. Herec s ňou nakrúca dokument o sebe.

​Okrem obľuby spoločenských akcií sa našiel aj v moderných technológiách ako je smartfón a založil si aj Instagram. Nejakú chvíľu mu ale trvalo, kým sa naučil základné funkcie, a tak vznikli rôzne nepodarky. Na svojom profile zdieľa fotografie najmä zo stretnutí s priateľmi na spoločných akciách. Na jednej z fotiek vidieť iba hornú polovicu jeho tváre, či skôr čelo s okuliarmi. On si z toho ale ťažkú hlavu nerobí. Ani z preklepov a hrubiek. Zatiaľ nemá veľa sledovateľov, ale postupne sa ich počet predsa len zvyšuje. 

Ako vyšlo najavo, podarilo sa mu nechtiac odposlať aj veľmi intímne fotografie. No nie jeho vlastné, ale jeho istej kamarátky, určené iba pre neho, píše portál Sedmička. Ako si ich ukladal do smartfónu a prezeral si ich, omylom ich preposlal známemu. Aj keď ktovie, ako to bolo naozaj, lebo Krampol si poslednú dobu dáva záležať na jeho spojení s mladými ženami. Aj v jeho životopisnom dokumente, ktorý má názov Život je sranda, je herec obklopený mladými ženami. Hlavnou sprievodkyňou je herečka Kateřina Bláhová (25). Hneď ich začali spolu spájať, ale herec to rýchlo dementoval.

Pozrite si videoklip piesne Budeme spolu zpívat, ktorý nakrútili k filmu Stáří není pro sraby spolu s mladučkou Natálii Grossovou:

"Kačenka je veľmi milé dievča, máme sa veľmi radi, poznám aj jej priateľa. Robí mi sprievodkyňu filmom Jiří Krampol: Život je sranda. Veľa sa stretávame, dohovárame nakrúcanie a aj oblečenie. Ale naozaj spolu nič nemáme. Keby som chcel mať pomer s takým dievčaťom, asi by som ju odviezol do zašitého hotela niekde v Domažliciach a neukazovali by sme sa spolu na verejnosti v Prahe,"  uviedol klebety na pravú mieru. Krampol jednoducho chce dokazovať, že pre neho je život naozaj veľká zábava. Na druhej strane, uniknuté intímne fotky neznámej dámy sú dôkazom, že aj v jeho vysokom veku majú o neho ženy stále záujem, aj také, ktoré by mohli byť jeho vnučkami. To človeku iste dodá druhý dych.

Jiří sa netají, že si rád užíva dámsku spoločnosť, čo je aj vidieť na jeho aktívnom spoločenskom živote: 

Súvisiace články

Najčítanejšie