Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vondráčková prekvapila úprimnosťou! Je to pre ňu už uzavretá kapitola!
Zdielať na

Vondráčková prekvapila úprimnosťou! Je to pre ňu už uzavretá kapitola!

Archívna reportáž

Hoci jej to vo vzťahoch nevychádza, vo svojich rodičoch má Lucie Vondráčková (41) iste oporu. Rada s nimi trávi spoločné chvíle aj pri spoločných oslavách, ako to bolo aj na vlaňajšie Vianoce. Onedlho bude oslavovať narodeniny a určite aj tie oslávi spolu s rodičmi. Už dlhé roky sa ale rodinných osláv nezúčastňuje Luciina teta, Helena Vondráčková, sestra jej otca. Vzťahy medzi nimi sa už dávno narušili kvôli Heleninmu manželovi, Martinovi Michalovi, s ktorým Jiří Vondráček zásadne nesúhlasil. Neveril, že to myslí so sestrou úprimne, ale ako vidieť, tí dvaja sa naozaj našli.

​Jiří Vondráček neprejavoval veľké nadšenie ani z už exmanžela jeho dcéry Lucky, Tomáša Plekanca (39), píše magazín Sedmička. Nikdy ich nenavštívil v Kanade, kde spolu roky žili a odvolával sa na jeho problémy so srdcom. A podľa všetkého otcovi a mame svojho ostatného priateľa, moderátora Petra Vojnara (45), Lucie ani nepredstavila. Tento vzťah je podľa všetkého už minulosťou. Niečo sa povráva o jej utajovanom vzťahu s hercom Jaromírom Noskom (44), ale to obaja nezávisle na sebe popreli. 

Pre Vondráčkovú je osudovou láskou jednoznačne Tomáš Plekanec. "Určite je osudový, pretože osud nám dal v tejto konštelácii našich dvoch synov, takže si myslím, že to už nikto nezmení," tvrdí umelkyňa takmer s istotou. Možno aj preto sa jej nedarí po rozvode udržať žiaden nový vzťah. Väzba na otca jej dvoch synov je asi stále silná. Takú osobnosť nie je zrejme ľahké nahradiť niekym druhým, a tak Lucka teraz svoju lásku venuje len synom.

Lucie prekvapila svojou najnovšou pesničkou - naspievala ju v slovenčine:

No ešte definitívnejšie sa to zdá byť vo vzťahu k jej slávnej tete Helenke. Nad vzťahom s Helenou Vondráčkovou vraj zabuchla Lucie dvere už navždy. Keď bola ešte dieťaťom, bola pritom pre ňu veľkým vzorom, no dnes už asi kamarátky nebudú. "Ja si myslím, že to nikto neočakáva a že to je uzavreté. Ja som sa naučila, že tam, kde sú dvere zavreté, tam sa človek nemá dobýjať. A to sa netýka iba rodinných konštelácií, ale aj spolupracovníkov. Niekedy ste na rovnakých vibráciách a osud vás dá dohromady, a niekedy vás zas rozdelí. Takže ja to tak beriem," zamýšľala sa v relácii všeobecne nad vzťahmi populárna umelkyňa, ktorá sa poslednú dobu zviditeľňuje najmä ako speváčka. Pre fanúšikov oboch Vondráčkových je to ale nedobrá správa, duet si tieto dve skvelé hviezdy asi nikdy nestrihnú.

Súvisiace články

Najčítanejšie