Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Meghan poriadne prekvapila! ONA chce odpúšťať kráľovskej rodine?!
Zdielať na

Meghan poriadne prekvapila! ONA chce odpúšťať kráľovskej rodine?!

Archívna reportáž

Smutná udalosť v kráľovskej rodine, zdá sa, pohla ľady, a jej rozhádaní členovia môžno predsa len k sebe nájdu cestu. Aj keď sa asi na vyslovené slová a obvinenia z oboch strán nikdy nezabudne, je možné, že smrť princa Philipa aspoň na nejaký čas odloží bokom hádky a najmä Harry si opäť nájde cestu k svojim najbližším. Svojím prístupom však aktuálne prekvapila Harryho manželka Meghan a zároveň autorka závažných obvinení z rasizmu členov britskej kráľovskej rodiny.

Meghan Markle je podľa informácií britského denníka Daily Mail pripravená odpustiť kráľovskej rodine krivdy, ktoré na nej v minulosti údajne napáchali. So svojím rozhodnutím sa mala zveriť svoji blízkym priateľom s tým, že je čas odložiť stranou rozdiely, ktoré medzi ňou a monarchami nepochybne existujú.

Aj keď sa samotná Meghan podľa oficiálnej verzie paláca pohrebu princa Philipa nezúčastní kvôli riziku spájanom s jej vysokým štádiom tehotenstva,  skutočný dôvod jej absencie je zrejme o niečo prozaickejší. Ani ona a ani kráľovská rodina si vraj neželala, aby sa na obrade obrátila pozornosť na svojskú Američanku, namiesto veľaváženého zosnulého člena rodiny. Účasť svojho manžela na pohrebe starého otca nechala podľa slov blízkeho zdroja čisto na ňom. "Meghan povedala, že by sa mala v týchto časoch rodina spojiť a rozdielne názory by mali ísť stranou. Tiež sa vyjadrila, že to je to, čo by si zosnulý princ želal, a ona je ochotná odpustiť a pohnúť sa vpred," tvrdí nemenovaný zdroj.

Británia sa ponorila do smútku za významným členom kráľovskej rodiny, nechýbali ani tradičné pocty so salvami na počesť princa Philipa:

​Preto si myslí, že by mal Harry s bratom a ich otcom, princom Charlesom teraz napraviť ich vzťah, avšak "myslí si, že na to nie je potrebná jej prítomnosť." Meghan však tvrdí, že princa Philipa zbožňovala a dokonca ich vraj "spájalo špeciálne puto". Avšak skutočnosť, že vyslovila tvrdé obvinenia a dovolila ich odvysielať v rozhovore s Oprah práve v čase, keď Philip bojoval s vážnou infekciou srdca v nemocnici, o tom podľa mnohých fanúšikov monarchie veľmi nesvedčí. Isté však je, že Harry sa nachádza na území rodnej krajiny a rovnako, ako aj jeho brat William, aj on vzdal hold svojmu starému otcovi Philipovi v oficiálnom vyhlásení.

Kráľovská rodina spomína na princa Philipa aj prostredníctvom sociálnych sietí:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

​Podľa dostupných informácií sa však bratia ešte nestretli, keďže Harry je po prílete z LA v prísnej karanténe vo Frogmore Cottage, kým William obýva so svojou rodinou sídlo Anmer Hall v Norfolku, no už si telefonovali. Je veľmi pravdepodobné, že sa Harry s ostatnými členmi rodiny zíde až v deň pohrebu princa Philipa, ktorý sa bude konať 17. apríla 2021. Je to pritom už viac ako rok, čo sa vojvoda zo Sussexu so svojimi najbližšími videl naposledy, keď sa v marci 2020 so svojou manželkou Meghan a synom Archiem definitívne odsťahovali za oceán. Azda fyzická prítomnosť a pohľad z očí do očí obmäkčí rozhnevaných členov rodiny a skutočne nájdu spoločnú reč a cestu k zmiereniu. Azda tak urobia aspoň z úcty k princovi Philipovi a britským občanom, ktorí sa posledné roky musia pozerať na škandály a intrigy, ktoré zmietajú ich milovanú kráľovskú rodinu.

Súvisiace články

Najčítanejšie