Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Speváčka a partnerka miliardára Muska šokuje! Ukázala totálne zjazvený chrbát!
Zdielať na

Speváčka a partnerka miliardára Muska šokuje! Ukázala totálne zjazvený chrbát!

Archívna reportáž

Tetovanie už dávno nie je výsada domorodých kmeňov, kriminálnikov či drsných rockerov, dnes je už bežnou súčasťou imidžu mnohých ľudí. Azda aj preto prešlo toto umenie "maľovania" na kožu za posledné desaťročia obrovským pokrokom a okrem toho, že sa používajú farby bez zdraviu škodlivých prísad či dokonca vegánske farby, zmenil sa aj vzhľad tetovania. Nie je žiadnou raritou tetovanie bez farieb, takzvaná skarifikácia, teda zjazvovanie, či použitie bielych farieb a dokonca už aj farieb, ktoré pod UV lampou svietia. Čaru nových trendov v tetovaní podľahla aj excentrická partnerka jedného z najbohatších mužov planéty.

Kanadská speváčka Grimes (33) sa na sociálnej sieti pochválila výrazným tetovaním chrbta, ktoré na prvý pohľad vyzerá ako poriadne boľavé popálenie morskou medúzou, alebo hojenie po zbičovaní. Sama v príspevku priznala, že ju nové "ufónske" tetovanie veľmi bolí a bude ešte pár týždňov sfarbené do ružova, kým naberie ten pravý odtieň. Rozhodla sa totiž pre momentálne veľmi trendy štýl tetovania v bielej farbe.

Po tom, čo speváčka Grimes, vlastným menom Claire Elise Boucher a jej partner, miliardár Elon Musk pomenovali svojho synčeka X Æ A-12 už asi verejnosť nič neprekvapí. Obaja sa netaja fascináciou zo všetkého mimozemského, sci-fi či oblasti technológií a umelej inteligencie, ktorým sa zároveň Elon venuje aj profesne vo svojich spoločnostiach Tesla či SpaceX. A tak sa dá predpokladať, že svoju partnerku v rozhodnutí nechať si potetovať celý chrbát v mimozemských motívoch výdatne podporoval.

Aj tvroba speváčky Grimes je, rovnako ako je imidž a nové tetovanie, celkom nevšedná. Presvedčte sa o tom v klipe k piesni Idoru:

"Celý chrbát pokrytý bielym atramentom," napísala Grimes k snímke, ktorá zachytáva jej chrbát "ozdobený" nevšedným tetovaním, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani legendárny Votrelec. Obrovská plocha chrbta, ktorú tetovanie pokrýva musela zabrať aj skúsenému tatérovi celé hodiny, nehovoriac o bolesti, ktorú musela podstúpiť samotná Grimes. "Nemám lepšiu fotku, keďže ma to príliš bolí a musím si ísť ľahnúť spať. Červené to bude ešte zopár týždňov, no potom to budú nádherné mimozemské jazvy," napísala nadšená mama 11-mesačného synčeka s nevšedným menom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ☘︎??????࿎ (@grimes)

Aj keď by mohlo byť pre niektorých konzervatívnejších ľudí jej tetovanie už príliš, pravdou je, že sa celkovému zjavu a povahe Grimes perfektne hodí a dokonale dotvára jej imidž sci-fi ženy. Aj tým asi v roku 2018 zapôsobila na miliardára Elona Muska, ktorý práve tom čase začal s éterickou a extravagantnou umelkyňou tajne randiť. Avšak už  v ten istý rok vyšli so svojou láskou na svetlo sveta, a to rovno na červenom koberci pri príležitosti MET Gala 2018. O dva roky neskôr oznámili svetu, že čakajú prvé spoločné bábätko, Elonove šieste dieťa v poradí. Avšak azda najviac šokovali menom malého chlapčeka, ktorý prišiel na svet 4. mája 2020, keď ho nazvali vskutku netradičným zhlukom písmen X AE A-XII Musk, ktorým rozumejú azda iba oni sami.

Súvisiace články

Najčítanejšie