Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dominika Cibulková netají hrdosť na Jakubka! Najmä, keď počuje, že TOTO po nej zdedil!
Zdielať na

Dominika Cibulková netají hrdosť na Jakubka! Najmä, keď počuje, že TOTO po nej zdedil!

Archívna reportáž

Pozná to azda každý rodič - momentom narodenia dieťaťa akoby sa mama či otec spojil s identitou svojho dieťatka všetky úspechy, pokroky a chválu si už tak trošku aj privlastňuje. Napokon, je "autor" daného človiečika, takže má na to tak trochu aj právo. Inak to nie je ani v prípade Dominiky Cibulkovej, o ktorej sebavedomí nemôže nikto pochybovať, no predsa len teraz akoby tiež išla trošku do ústrania a hlavnou hviezdou sa stal jej Jakubko.

Naša historicky najúspešnejšia tenistka, bývalá svetová štvorka, 31-ročná Dominika Cibulková, je už presne desať mesiacov mama. S manželom Michalom Navarom majú synčeka Jakubka, ktorý patrí bez preháňania medzi najrozkošnejšie deti v našom šoubiznise, ak tam možno influencerku Dominiku zaradiť.​

Od oznámenia tehotenstva, cez jeho priebeh, pôrod, až doteraz sa Cibulková delí s fanúšikmi, ktorí ju sledujú na Instagrame v počte takmer pol milióna, o svoje radosti z materstva. Na rozdiel od mnohých iných celebritných mamičiek, Dominika rada ukazuje len to pekné, a tak môžu ľudia nadobudnúť dojem, že všetko je len dokonalé, čo iste ani v jej prípade nie je. Ale načo by ukazovala rodičovské trápenia, ktoré všetci dobre poznajú, radšej poteší oko radostnými momentmi.

Pre synčeka sa vzdala perfektne rozbehnutej kariéry:

To spravila aj teraz, keď pridala sériu skutočne rozkošných fotiek svojho synčeka. "Jakubko už má 10 mesiacov a je neuveriteľne krásne sledovať, ako každým dňom napreduje, rastie, aké robí úžasné pokroky a, samozrejme, ma vždy veľmi zahreje pri srdiečku, keď niekto povie, že je fyzicky šikovný po mne... pretože skutočne šikovný je," priznala zjavne dojatá mamička Dominika, čo jej robí najväčšiu radosť. No chápe, že tak asi obvykle vidia svoje deti všetci rodičia či starí rodičia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

"Jakubko je úžasne čiperný, objavuje svet okolo seba, už sa mu podarili prvé krôčky, schody u nás doma sú jeho každodenná výzva," opisuje zručnosti chlapčeka, ktoré svedčia o tom, že je skutočne pohybovo zdatný, keďže obvykle je priemerný čas na prvé kroky kdesi medzi 12 - 15 mesiacmi dieťatka. Škoda, že stále neumožnila fanúšikom jej príspevky komentovať, čo trvá už od jej januárového prešľapu s neoprávneným očkovaním. Tentokrát by sa iste nemusela obávať negatívnych komentárov, rozkošné bábätká predsa nemôžu prekážať nikomu, kto nemá problém sám so sebou.

Súvisiace články

Najčítanejšie