Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hviezdny Kevin už nie je sám doma, stal sa OTCOM! Meno bábätka nesie smutnú spomienku
Zdielať na

Hviezdny Kevin už nie je sám doma, stal sa OTCOM! Meno bábätka nesie smutnú spomienku

Archívne video

Niekdajšia detská herecká hviezda, 40-ročný Macaulay Culkin, sa stal po prvýkrát otcom. Herec si prísne stráži súkromie, rovnako aj jeho priateľka, herečka thajského pôvodu, Brenda Song (32). Aj preto sa svet o radostnej udalosti dozvedel až týždeň po tom, čo sa dieťatko narodilo.

Macaulay Culkin už navždy ostane pre všetkým malým rozkošným Kevinom, ktorého opakovane rodičia zabúdali doma. Od jehoi životnej úlohy sa už prelialo mnoho vody a herec má za sebou aj veľmi krušné roky bojujúc so závislosťami. Našťastie, všetky prekonal, našiel si lásku a teraz sa stal aj otcom, ako informoval magazín Esquire.

Culkinovi a jeho priateľke Brende Song, ktorá je tiež niekdajšou detskou hviezdou Disney kanálu a príležitostnou herečkou, objavila sa napríklad vo filme Sociálna sieť, sa narodil synček 5. apríla o 13:10 s váhou 3110 gramov.

Takto Macaulaya vyobracal Jimmy Fellon vo svojej talkshow:

Rodičia sú, pochopiteľne, absolútne šťastní a mama aj bábätko sú úplne v poriadku a zdravé. Chlapček dostal meno, ktoré má obrovský význam pre Macaulaya. Každým zavolaním syna si totiž bude pripomínať svoju sestru Dakotu, ktorá tragicky zahynula pre autonehode v roku 2008.

Zo súkromia Mack ani Brenda nič nezdieľajú, toto je jediný spoločný príspevok:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brenda Song (@brendasong)

Pár sa zoznámil v Thajsku v roku 2019 pri nakrúcaní filmu Changeland a v podstate okamžite sa dali dokopy. Zdá sa, že v Culkinovom živote zavládla absolútna harmónia a s rodenou Kalifornčankou si dokonale sadli. Brenda sa o ňom vyjadruje s veľkou láskou. "Nemôžete byť s ním a nebyť pritom totálne šťastní," ospevuje svojho milovaného. Sympatickému hercovi s pomerne pohnutým osudom všetci nepochybne želajú, aby sa skutočne usadil a našiel šťastie, zatiaľ to tak rozhodne vyzerá.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie