Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hviezdny hrdina seriálu Zaklínač predstavil svetu novú lásku vtipným priznaním!
Zdielať na

Hviezdny hrdina seriálu Zaklínač predstavil svetu novú lásku vtipným priznaním!

Zdroj: instagram/HC

Azda mnohí ľudia túžiaci po láske sa zhodnú v tom, že nájsť toho pravého partnera pre život nie je jednoduché, už vôbec v časoch lockdownu a sociálneho dištancu. Medzi známymi tvárami zo šoubiznisu to nie je o nič ľahšie, keďže ich nádejné vzťahy zvyknú vďaka strate súkromie zaniknúť ešte v zárodkoch. Aj jedného z najsexi hercov súčasnosti a tiež predstaviteľa "nového" Supermana a najmä Geralta z Rivie, iba nedávno prichytili v uliciach Londýna v dámskej spoločnosti, a tak sa o pár dní rozhodol ísť s pravdou von celkom dobrovoľne.

Herec Henry Cavill (37) zverejnil na sociálnej sieti romantický záber so svojou novou priateľkou Natalie Viscuso. Urobil tak iba pár dní potom, ako ich spoločne v uliciach Londýna prichytil paparazzi venčiť jeho milovaného psíka Kala, čím však mnohým jeho fanúšičkám skutočne zlomil srdce. Vypracovaný a fešný Henry je totiž jeden z najžiadanejších mužov filmového a seriálového plátna aktuálne najmä vďaka fantasy trháku Zaklínač.

V uplynulú aprílovú nedeľu spôsobil Henry Cavill svojím príspevkom na Instagrame nejedno sklamanie, keď oficiálne priznal, že má priateľku, do ktorej je bláznivo zaľúbený. O tom, že má po svojom boku neznámu krásku sa šepkalo už dávnejšie, avšak jej identitu úzkostlivo chránil. Začiatky ich lásky si chceli celkom pochopiteľne užívať bez zvedavého publika a objektívov fotoaparátov. Avšak po tom, čo ich fotografie pri spoločnej prechádzke zvečnili paparazzovia, rozhodol sa ísť s pravdou von, a tak už je známa nielen tvár tejto šťastnej ženy, ale aj jej meno a zamestnanie.

Henry Cavill ako Superman:

"Toto som ja, pôsobiac celkom sebavedomo chvíľu predtým, ako ma moja krásna a geniálna láska Natalie porazila v šachu," napísal k záberu, na ktorom sedí nad partiou obľúbenej hry so svojou polovičkou a zaľúbene jej hladí do tváre. Pod príspevkom sa objavilo mnoho gratulácii a prianí lásky, avšak našli sa aj poznámky od dám, ktorým svojím vyznaním definitívne zmaril ich nádeje. "Bože, prosím, povedz, že je to len pre nejaký film," napísala jedna z nich. "Som za teba šťastná, ale moje srdce trpí," zúfala si iná fanúšička. Avšak slečna menom Petek vyjadrila svoje rozčarovanie celkom svojsky: "Naposledy, keď som si kontrolovala moje meno, som istá, že som sa nevolala Natalie." 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Henry Cavill (@henrycavill)

​Američanka Natalie Viscuso je od Henryho mladšia o šesť rokov, no vo filmovom svete už dokázala slušné úspechy, vo svojich 31 rokoch totiž pôsobí ako viceprezidentka v hollywoodskych štúdiách. Henry tiež nieje vo svete filmu žiaden nováčik, o úlohu Supermana sa uchádzal už roku 2005, avšak vtedy mu ju vyfúkol o niečo známejší a najmä skúsenejší herec Christian Bale. Práve vek bol tŕňom v oku tvorcov filmu Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti, keďže mal vtedy Henry iba 22 rokov a zdal sa im byť na takúto úlohu ešte primladý. 

Do povedomia divákov ho však o dva roky neskôr, v roku 2007 dostal úlohu v seriáli Tudorovci: Sex, moc a intrigy, v ktorom si zahral po boku Jonathana Rhys Meyersa či Natalie Dormer. Odvtedy hral v množstve filmov, z ktorých sa nedá nespomenúť film Gróf Monte Christo (2002), Hviezdny prach (2007), Krvavý masaker (2009), Vojna bohov (2011) či Muž z ocele (2013). Medzi jeho životné úlohy sa ale nepochybne zapíše najmä Zaklínač, ktorý sa nakrúcal aj na Slovensku a čo nevidieť by mala byť na svete druhá séria.

Pozrite sa na Henryho v jeho vysnívanej úlohe Geralta z Rivie, za ktorú veľmi bojoval, ako priznal:

Súvisiace články

Najčítanejšie