Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zuzka Šebová porodila! Druhé dieťatko Kubovčíkovcov dostalo opäť tradičné slovenské meno!
Zdielať na

Zuzka Šebová porodila! Druhé dieťatko Kubovčíkovcov dostalo opäť tradičné slovenské meno!

Archívna reportáž

Radostné správy prišli zo slovenského šoubiznisu! Obľúbený herecký pár sa po deviatich mesiacoch dočkal svojho druhého potomka. K malému Rudkovi Kubovčíkovi tak pribudol súrodenec, s ktorým budú detské hry a šibalstvá o niečo veselšie.

Obľúbená tvár jojkárskeho Inkognita, 39-ročná herečka Zuzana Kubovčíková Šebová, sa podľa informácií webu Markiza.sk stala uplynulý víkend dvojnásobnou mamou. Otcom je jej manžel, herec a komik Michal Kubovčík. Spolu s malým Rudkom sa tešia z druhého zdravého chlapčeka, ktorému dali tradičné a pekné slovenské meno.​

Nový člen v rodine Kubovčíkovcov sa má spolu s mamičkou dobre a momentálne prežívajú radosť z jeho príchodu v kruhu najbližších. Rodičia mu, podobne ako bračekovi Rudolfovi, vybrali klasické slovenské meno, Paľko. Zuzka sa napriek vysokému štádiu tehotenstva venovala do poslednej chvíle práci a navyše zvládala tehotenstvo aj pracovné povinnosti s prehľadom, za čo je patrí určite veľký obdiv.

Takto sa vyjadrila Zuzka Šebová o rodičovstve:

"Paľko sa narodil zdravý, my sme s manželom veľmi šťastní a vďační, že je v všetko v poriadku," odkázala cez spomínaný portál šťastná mamička Zuzana. Spolu s Michalom Kubovčíkom tvoria pár už viac ako 8 rokov, no na začiatku o ich láske dlho nikto nemal ani len tušenia. Ešte počas spoločného nakrúcania jojkárskeho Paneláku v roku 2013, totiž Michala tvorcovia oslovili, aby si zahral Zuzkinho seriálového priateľa, netušili však, že ním bol aj v skutočnosti. 

Manželský pár sprevádzal divákov televízie JOJ aj počas Silvestrovskej zábavy, pod ligotavými šatami sa už vtedy jasne črtalo tehotenské bruško:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Zuzana Šebová a Michal Kubovčík si svoje "áno" povedali v tajnosti ešte v júli v roku 2017 v malebnom mestečku Svätý Jur iba kúsok od Bratislavy. To už Zuzka nosila pod srdcom prvého synčeka Rudka, ktorého porodila ešte v ten istý rok, iba deň pred Vianocami. Rodinke a jej novému členovi prajeme veľa zdravia!

Súvisiace články

Najčítanejšie