Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Brad Pitt mení povolanie?! Znechutený spormi s Angelinou presedlal na TÚTO profesiu!
Zdielať na

Brad Pitt mení povolanie?! Znechutený spormi s Angelinou presedlal na TÚTO profesiu!

Archívna reportáž

Niektorí muži zrejú ako víno a s pribúdajúcim vekom a šedinami, akoby získavali aj na ich charizme. Stačí si spomenúť na ikonického agenta 007 Seana Conneryho či uhrančivého elegána Georga Clooneyho, ktorí lámali ženské srdcia aj ďaleko po päťdesiatke. Medzi starnúcich hollywoodskych fešákov však dnes už patrí aj mužský sexsymbol 90. rokov a oscarový herec, ktorý, zdá sa, sa iba krátko pred šesťdesiatkou vrhol na módny dizajn a modeling.

Herec Brad Pitt (57) nedávno spojil sily s jeho obľúbenou značkou oblečenia a podieľal sa dokonca aj na dizajne ich novej kolekcie, v ktorej zároveň sám pózoval ako model. V oblekoch z dielne tohto talianskeho módneho domu sa už v minulosti predviedol aj na odovzdávaní Zlatých glóbusov či Oscara, a obe strany si podľa informácii magazínu GQ nevedia hviezdnu spoluprácu vynachváliť.

Aj keď väčšina ľudí pozná Brada Pitta najmä ako skvelého herca, pravdou je, že svoju kariéru naštartoval vďaka peknej tvári a súmernej postave práve ako model. Ešte ako neznámeho mladého chlapca si ho počas brigády šoféra v limuzínovom servise všimol hľadač talentov a okamžite vytušil, že sa o Brada v reklame a modelingu doslova potrhajú. On však dokázal, že za pekným vzhľadom sa skrýva zároveň veľký herecký talent a charizma a zvyšok príbehu už väčšina filmových fajnšmekrov pozná. O oscarového herca je však aj napriek blížiacim sa šiestim krížikom na chrbte stále záujem aj v modelingu.

Takto rástol do krásy Brad Pitt v priebehu dekád, a aj dnes, tri roky pred šesťdesiatkou, má stále čo ponúknuť:

Brad bol vždy typický svojím ležérnym štýlom obliekania, ktorým sa snažil nezatieniť krásu a pôvab svojich a partneriek, no zároveň bol originálny, vkusný a jedinečný. Aj tieto atribúty sa snaží pretaviť vo svojej takzvanej kapsulovej kolekcii s názvom BP Signature v spolupráci s jeho obľúbenou talianskou značkou. Pojem kapsulový šatník vznikol ešte v 70. rokoch a pozostáva iba z niekoľkých kúskov, ktoré sú nadčasové a dajú sa jednoducho navzájom kombinovať. Počet kusov oblečenia je pritom prekvapivo nízky, preto je trendom aj v súčasnosti, pri obmedzovaní plytvania. Na záberoch vo videu luxusnej talianskej značky sa Brad predviedol v slušivom šedom obleku či kašmírovom svetri či športovom saku z rovnakého materiálu. V kolekcii stavili na prírodné materiály ako vlna a bavlna, ktoré použil aj na nohavice a košeľu s kašmírovým svetrom, ktoré si obliekol aj na slávne udeľovanie Oscarov v roku 2020, odkiaľ si odniesol svoju v poradí druhú cennú sošku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brioni (@brioni_official)

Slovami chvály a spokojnosti s hviezdnou spoluprácou nešetrili ani predstavitelia samotného módneho domu Brioni. "Bolo skvelé pracovať s Bradom na tejto kolekcii, bola to príležitosť vytvoriť niečo pohodlné a ľahké, no zároveň štýlové a sofistikované. Krása tejto kolekcie spočíva v jej všestrannosti," vyjadril sa pre GQ magazín riaditeľ značky. Všestranný je aj samotný Brad, ktorý sa okrem herectvu a navrhovaniu oblečenia venuje aj vlastnej produkcii vína z jeho vlastných viníc Chateau Miraval či výrobe organického olivového oleja z jeho hájov v romantickom prostredí dedinky Correns na juhu Francúzska. Zdá sa, že Brad Pitt chytil po päť rokov trvajúcom, únavnom a nepríjemnom rozvode s Angelinou Jolie druhý dych, a darí sa mu vo všetkom do čoho sa pustí.

Súvisiace články

Najčítanejšie