Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hviezdna speváčka sa ukázala s dcérou! Tá s hrdosťou ukazuje prirodzene ochlpené podpazušie!
Zdielať na

Hviezdna speváčka sa ukázala s dcérou! Tá s hrdosťou ukazuje prirodzene ochlpené podpazušie!

Archívna reportáž

Jedna z najikonickejších a zároveň najkontroverznejších žien svetového šoubiznisu sa ani v dôchodkovom veku neplánuje nijak "upokojiť", ani zísť z očí verejnosti. Madonna je aj v seniorskom veku mimoriadne aktívna a to platí aj pre jej profily na sociálnych sieťach, kde dokazuje, že do starého železa určite nepatrí. Už dnes je jasné, že štafetu po nej veľmi zodpovedne preberie jej vlastná dcéra, ktorá má dnes práve toľko rokov, ako jej slávna mama, keď prerazila s megahitom Holiday.

Speváčka Madonna (62) na sociálnu sieť pridala, celkom netradične, fotku so svoju 24-ročnou dcérou Lourdes. Tá zachytáva dvojicu ako si robí selfie fotku, a okrem toho, že na nej Madonna vyzerá aspoň o 20 rokov mladšie, Lourdes zas demonštruje, že jej je oveľa sympatickejšia prirodzenosť, o čom svedčí poriadny porast pod pazuchami.

Iba nedávno Madonna prekvapila fanúšikov na Instagrame fotkou, na ktorej má dokonale vyžehlenú hodvábnu pleť, a ak nevynašla elixír mladosti, je pravdepodobné, že sa skôr zverila do rúk šikovnému odborníkovi z oblasti estetickej medicíny, či skôr využíva filtre naplný výkon. Naopak, poriadnu dávku prirodzenosti predviedla jej dcéra Lourdes, ktorá je typická nielen svojím hustým obočím a havraními vlasmi, ale aj neoholeným podpazuším, ktoré, rovnako ako mama v jej veku na slávnych dráždivých čiernobielych fotkách, rada vystavuje na obdiv verejnosti. Aj keď mnohé črty zdedila aj po jej otcovi, kubánskom hercovi Carlosovi Leonovi, dalo by sa povedať, že si Madonna porodila svoj vlastný klon v jej niekdajšej, prirodzenej podobe. 

Lourdes nie je jediná, medzi krásky s chlpatým podpazuším patria aj modelky Emily Ratajkovski, Gigi Hadid či speváčka Miley Cyrus a mnohé iné:

"Akoby tisíc kúskov tvojho srdca kráčalo okolo teba," znie popis k fotografii s hashtagom Lola, ako svoju prvorodenú dcéru speváčka prezýva. Na fotografii sa zjavne omladená Madonna v bielych šatách a s kvetovaným vencom na hlave objíma so svojou dcérou, ktorá v sebe v zelených minišatách nezaprie horúce latinsko-americké korene. Z podpazušia jej vykúka zhluk ochlpenia, ktoré si už roky hrdo pestuje rovnako ako jej matka, ktorú podobný porast, ako aj tzv. "bobor" preslávili pred viac ako 40 rokmi. "Obe ste úžasné, ale dcéra by si mala tuším oholiť podpazušie," napísala v komentári pod fotkou jedna z fanúšičiek. Iná sa zas pýtala, či bude chlpaté podpazušie nový módny trend, na čo dostala odpoveď, že ochlpenie je prirodzené a k telu patrí od nepamäti.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

"Je rok 2021 a ľudia sú stále prekvapení, že dospelá žena má na tele ochlpenie," čuduje sa negatívnym komentárom na adresu Lourdes jeden z fanúšikov. Aj keď sa našlo zopár ľudí, ktorý tomuto trendu nerozumejú a myslia si, že je nehygienické či nechutné, väčšina z komentárov odvahu a sebavedomie 24-ročnej Lourdes ocenila. Pre ženy na začiatku 20. storočia bolo dokonca nemysliteľné sa oholiť, obávali sa, čo by si o nich ľudia pomysleli, ak by ich videli kupovať žiletku. Všetko zmenila 2. svetová vojna, keď boli mnohé produkty nedostatkové, a medzi nimi aj pančuchové nohavice, pod ktorými si predtým mestské ženy ochlpenie nôh skrývali, a tak si začali predkolenie holiť. Ozajstný boom v holení podpazušia prišiel s dobou charlestonu a tanečných šiat bez rukávov, keď bolo hladké podpazušie doslova nutnosťou. Avšak so silnejúcou ženskou emancipáciou získala téma ochlpenia aj politický rozmer a feministické hnutia povzbudzovali k upusteniu od holenia ako "povinnosti". Slobodné rozhodnutie bez posudzovania okolia ako dôkaz kontroly nad svojim telom. Práve Madonna bola priekopníčkou tohto trendu v 80. a 90. rokoch a dnes, zdá sa, preberá žezlo Lourdes.

Súvisiace články

Najčítanejšie