Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zásadné rozhodnutie pred svadbou! TAKTO netradične sa rozhodol Bohuš Matuš zabojovať s plešinou!
Zdielať na

Zásadné rozhodnutie pred svadbou! TAKTO netradične sa rozhodol Bohuš Matuš zabojovať s plešinou!

Zdroj: instagram/BMaL

Pre českého muzikálového speváka Bohuša Matuša (47) je typické, že má vždy nejakú pokrývku hlavy. Občas je to šiltovka, no väčšinou si obviaže vrch hlavy šatkou ako pirát. Nie je to vraj ale len kvôli imidžu, tak trochu sa hanbí za to, že už nemá vlasy. Údajne kedysi, ešte ako mladý chalan, urobil nerozvážnosť, ktorá ho stála skoro život a vlasy mu vraj pritom vypadali, no pokojne by sa dalo konštatovať, že je to úplne klasická plešina. Zrkadlo na lebke sa mu ale nepozdávalo, a tak sa rozhodol situáciu riešiť.

Spevák Bohuš Matuš (47) žil pomerne búrlivý život, ale odkedy sa dal dokopy s mladučkou Lucinkou (17), žije už značne pokojnejšie. Snáď by sa aj patrilo, narodila sa mu dcérka, ťahá mu na päťdesiat a napokon, aj opatrenia napomáhajú domácemu "zápecníctvu". Zakrátko sa chce s mamou svojej dcérky oženiť, a aby vyzeral mladšie, chýbajúce vlasy si dal nahradiť zvláštnym spôsobom, píše portál Blesk.cz.

Presne o mesiac bude mať Matušova partnerka 18 rokov a presne v deň jej narodenín, 12. mája, by sa mala uskutočniť aj ich svadba. A spevák ju nechce len tak obyčajne odbaviť. Mala by sa konať s plnou parádou v  rodinnom parku Krtkův svět. Lucie bude iste krásna nevesta oblečená do parádnych svadobný šiat a Bohuš popri nej nechce vyzerať ako ledabolo vyzerajúci starnúci pán. Mužom zvyčajne úprava zovňajšku netrvá dlho, u Matuša je to však inak. Na vine sú chýbajúce vlasy na hlave. "Každý vie, že ma plešatenie trápi celý život, navyše nechcem vedľa Lucinky vyzerať staro. Je o dosť rokov mladšia, to ale neznamená, že nemôžem vyzerať o pár rokov mladšie," prezradil budúci ženích Blesku.

Spevák objavil jednu zaujímavú metódu, ako svoj hendikep aspoň nejako napraviť. Volá sa mikropigmentácia. Tento zaujímavý spôsob získania "vlasov" je procedúra, keď sa za pomoci tetovacieho prístroja aplikuje mikroihlou do pokožky špeciálny mikropigment. Je to vlastne tetovanie, ale musí sa absolvovať viackrát, podľa rozsahu plešatosti. Pigment by mu mal vydržať na pokožke hlavy 2 až 4 roky, potom ho treba obnoviť. "Už mám za sebou dve návštevy v tetovacom štúdiu a som spokojný. Ešte párkrát musím ísť, pretože napríklad na temene mám ešte holé miesta," zveril sa Matuš Blesku a dodal, že ho stojí hodina veľmi jemnej piplavej práce odborníka na jeho hlave v špeciálnom zariadení dva a pol tisíc korún. Výsledok si môžete pozrieť na fotke TU.

Bohuš obvykle holú hlavu neukazuje:

Matuš sa hneď pochválil výsledkom, ktorý dosiahol vďaka mikropigmentácie doteraz. Dal dolu šiltovku a zmenu bolo ozaj badať. Na dôkaz sa dal aj vyfotiť. Ak by na to, že sa jedná vlastne o tetovanie neupozornil, ten, kto ho nepozná by si iste myslel, že mu prirodzene vyrastajú vlasy po oholení hlavy. Tento "pigmentovaný účes" je elegantný a vyzerá aj celkom príťažlivo. Odporúča sa tým, ktorí majú celkom vypadnuté vlasy, alebo si kvôli časti holého miesta vo vlasoch holia celú hlavu. Dajú sa skombinovať aj viaceré techniky podľa potreby a predstáv zákazníka, či rád skúseného odborníka. Vlastné nevypadnuté vlasy by však nemali byť blond, alebo ich treba zafarbiť na tmavšie. Nie je to však prípad Bohuša Matuša. Tomu "účes" svedčí a na sobášny obrad pôjde v tomto smere iste spokojný.

Súvisiace články

Najčítanejšie