Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Krásna jojkárka prekvapila! TOTO vyznanie lásky nepatrilo jej snúbencovi, ani synčekovi!
Zdielať na

Krásna jojkárka prekvapila! TOTO vyznanie lásky nepatrilo jej snúbencovi, ani synčekovi!

Archívna reportáž

Moderátorka jojkárskej relácie Topstar sa stala 10. marca po prvýkrát mamou. Život Soni Skoncovej a jej snúbenca Roba Reisa obohatil ďalší človiečik, ktorý dostal meno po otcovi. Malý Robko má už mesiac a jeho rodiča si lietajú na obláčiku dokonalého šťastia. No tentokrát výnimočne nepatrilo Sonine vyznanie lásky ani jednému z jej "chlapcov".

Krásna modelka, moderátorka a podnikateľka Soňa Skoncová patrí medzi hviezdy šoubiznisu, ktoré sa s fanúšikmi radi delia aj o detaily zo svojho súkromia. Všetci vedia, v akom krásne a dizajnovo zariadenom dome v Bojniciach býva, všetci vedia, ako veľmi miluje už 19. rok svoju prvú a jedinú lásku, snúbenca Roba Reisa a všetci vedia, ako prežívala tehotenstvo, aj aká je šťastná mama.

Ale kým nebol Robko na svete, Soňa veľmi často ukazovala fanúšikom svoju ďalšiu veľkú lásku - bielu chlpáčku menom Lola. Tá nechýba na mnohých fotkách ani teraz, po narodení bábätka a je jasné, že Soňa ju nijako zo svojho života nevystrnadila v obavách o hygienu či zdravie synčeka. Naopak, iste dobre vie, že štvornohí miláčikovia sú perfektní nielen pre budovanie vzťahu k zvieratám, ale aj pre posilňovanie imunity.

Soňa je známa milovníčka psov:

​Sonina snehobiela sučka maltézskeho psíka jej obohacuje život už pekný pár rokov. Ak má niekto rád zvieratá, s vlastným psom si nerad vytvorí vzťah skutočne ako s priateľom, či mnohí svojich chlpáčov považujú priam za svoje dieťa. "Dnes je deň miláčikov. Ďakujem ti za všetky tie nádherné zážitky, si ten najlepší psík na svete," vyznala sa Skoncová svojej Lolke, bez ktorej si zjavne zatiaľ nechce ani život predstaviť. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

K vyznaniu pridala aj dve rozkošné fotky, z ktorých férový a láskavý vzťah priam cítiť. "Psy, bez ohľadu na rasu, majú vnútornú krásu, nežné, dobré srdcia a skutočnú potrebu spoločnosti a lásky," napísala pred pol rokom krásny výrok k fotke Loly, no medzitým pribudli ďalšie a ďalšie, vrátane zoznamovacieho videjka s malým Robkom po príchode z pôrodnice. Je zjavné, že maltezáčka si k nemu našla cestu a oddane bábo stráži. To musí byť pre Soňu nepochybne veľká úľava, že nemusí riešiť žiarlivosť, ktorou niekedy psíkovia po príchode bábätka trpia. Ak ale majú stále dosť lásky od svojho pána, obvykle problém rýchlo pominie. Našťastie, Soňa ani na minútu nezvažovala, žeby dala Lolu kvôli synčekovi preč, ako sa, žiaľ, niektorí rodičia neraz rozhodnú. Pokým nejde o vážny problém, psík je obvykle skutočne obohatením pre celú rodinu, vrátane najmladšieho člena.

Súvisiace články

Najčítanejšie