Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Slávni rodičia môžu byť spokojní! Ich krásna dcéra prerazila v šoubiznise vo veľkom štýle!
Zdielať na

Slávni rodičia môžu byť spokojní! Ich krásna dcéra prerazila v šoubiznise vo veľkom štýle!

Patrí medzi najväčších krásavcov na filmovom plátne za ostatných 30 rokov. Nemenej krásna je aj jeho bývalá partnerka a mama cih dvoch detí, francúzska herečka a modelka Vanessa Paradis. No Johnny už nie je jediný Depp, na ktorého sa ľudia môžu vo filmoch tešiť. Už o pár dní bude mať premiéru film, v ktorom stvárnila jednu z hlavných postáv jeho dcéra, Lily Rose Depp.

Science fiction film Voyagers mal mať premiéru už v novembri minulého roka. Pre pandémiu koronavírusu ju však odložili na začiatok apríla. Dcéra Johnnyho Deppa a francúzskej speváčky Vanessy Paradis, onedlho 22-ročná Lily Rose Melody Depp si v ňom hrá jednu z členiek posádky, ktorá má osídliť novú planétu potom, ako sa Zem stala prakticky neobývateľnou a smerujúcou k zániku.

Kráska, ktorá si vzala z oboch rodičov to najlepšie a ľudia sa nevedia rozhodnúť, na koho sa podobá viac, ale nie je v šoubiznise žiadna začiatočníčka. Už dlhšie žiari na predvádzacích mólach a hereckú kariéru odštartovala už v roku 2014 v hororovej komédii Mroží muž.

Pozrite si trailer na očakávaný trhák:

Kým tá mala veľmi vlažné prijatie u publika, postupne prichádzali lepšie úlohy a zatiaľ najúspešnejší film bol Kráľ z roku 2019. Tento rok by ale mali mať okrem filmu Voyagers premiéru ďalšie tri snímky, kde žiari krásna dcéra krásnych a slávnych rodičov. Obaja sú na Lily patrične hrdý, otec Johnny nosí jej meno vytetované na hrudi pri srdci.

V niektorých momentoch je Lily celá mama, inokedy úplný otec. Tu je to jasné:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp)

Samotná Lily Rose je z nakrúcania sci-fi Voyager nadšená. "Príbeh ma veľmi zaujal. Chcela som preskúmať čo z nás ľudí zostane, keď sa zbavíme všetkých vonkajších vplyvov. Tieto deti boli vytvorené špeciálne pre svoju misiu," okomentovala svoju rolu samotná Lily. Vo filme jej sekunduje Tye Sheridan, ktorý má za sebou úspešný Spielbergov film Ready Player One a viacero ďalších nádejných mladých hercov. Ich tútora, ktorý má dohliadať na celú misiu, stvárnil skúsený írsky herec Collin Farrell. Je takmer isté, že Lily Rose čaká hviezdna kariéra, kombinácia dobrých génov, krásy, mladosti a talentu je skutočne neprehliadnuteľná.

Súvisiace články

Najčítanejšie