Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Prvýkrát o maminom exfrajerovi nahlas! TOTO povedala Darina dcéra o Rytmusovi!
Zdielať na

Prvýkrát o maminom exfrajerovi nahlas! TOTO povedala Darina dcéra o Rytmusovi!

Archívna reportáž

Z dcéry Dary Rolins (50), pätnásťročnej Laury Homolovej, sa je už veľká slečna. Ako snáď všetci v jej veku, aj ona komunikuje na sociálnych sieťach. Podobne ako jej slávna mama, je aj Laura na ceste stať sa influencerkou a už teraz má takmer dvadsaťtisíc sledovateľov. Dokonca je ochotná sledovateľom odpovedať aj na všetečné otázky.

​Najčastejšou témou komunikácie Laury Homolovej s jej sledovateľmi na Instagrame je móda. Vyrástla do krásy a pokukuje už aj po práci v modelingu, v čom ju jej mama Dara Rolins v rozumnej miere podporuje. "Pokiaľ sa pre túto cestu rozhodne, tak ju veľmi rada podporím. Som šťastná,  že mám okolo seba ľudí, ako je napríklad Saša Jány, ktorí mi poradia a nasmerujú ma," uviedla speváčka pred časom. Vedie dcéru k vnímaniu módnych trendov aj svojím príkladom, ale aj ukážkami z módnych prehliadok a časopisov. Ba niektoré kúsky v šatníku zdieľajú vzhľadom na ich podobné postavy.

V jej výchove sa snažia byť Dara s Lauriným otcom Matějom Homolom (49) jednotní. "Najlepšia výchova je tá, nechať deti proste plynúť a žiť vedľa, nekrútiť ich, neprirodzene ich tvarovať. Dúfam, verím a cítim to tak, že Laura žije vedľa dvoch normálnych ľudí s nohami na zemi a rastie z nej mladá a empatická slečna," vysvetlila svoj pohľad na výchovu. Laura si s otcom dobre rozumie, ale tiež aj s jeho novou partnerkou, Slovenkou Andreou. "Laura ju zbožňuje, je to super ženská a ja som rada, že je to práve ona, ktorá trávi toľko času v blízkosti našej Laury. Tiež má na ňu super vplyv," tvrdila svojho času Rolins.    

Na nedávnom veľkolepom koncerte k 50. jubileu sa na pódiu Dara objavila aj s Lolou: 

Odkedy sa dala Dara dokopy s Pavlom Nedvědom (50), často sa s ním stretáva aj Laura a iste sa ich vzťah prehlbuje. Na Instagrame sa pochválila, že má od neho podpísaný dres legendárneho futbalistu Cristiana Ronalda a zdá sa, že je pyšná, koho má jej mam za partnera. Sedem rokov žila aj v spoločnej domácnosti s Rytmusom, keď bol maminým partnerom. Nikdy nekomentovala, aký mali vzťah, aj teraz na otázku týkajúcu sa ich vzťahu odpovedala táto študentka anglického gymnázia pre Sedmičku.cz iba krátko, zato veľavravne: "Nikdy mi nerobil otca. Rešpektujem ho ako hudobného interpreta." Zdá sa, že v nej nezanechal veľký dojem ako partner jej mamy, čo je na druhej strane aj pochopiteľné, vzľadom k pomerne trpkému rozchodu. No je jasné, že Laura je slušne vychovaná a na otázku o Patrikovi odpovedala skutočne diplomaticky.

Dara má s dcérou Laurou blízky a kamarátsky vzťah: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie