Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Gránský a Pagáčová spolu na dovolenke! Poriadne to roztočili, čo na to ich partneri?!
Zdielať na

Gránský a Pagáčová spolu na dovolenke! Poriadne to roztočili, čo na to ich partneri?!

Archívna reportáž

Dvojicu hereckých zabávačov, Davida Gránského (31) a Patríciu Pagáčovú (34), poznajú televízni diváci zo seriálu ZOO, aj zo zábavnej show Šampióni, no rozhodne sa výrazne presadili aj v porote či na moderátorskom poste talentových šou. Okrem práce ich spája aj priateľstvo a dokonca spolu trávia voľné chvíle aj dovolenky. Aktuálne si užívajú slnečné počasie pri mori v Turecku.

​Letovisko Bodrum patrí k tým luxusnejším miestam v Turecku, kam chodí dovolenkovať aj tamojšia smotánka. Nečudo, že David Gránský a Patrícia Pagáčová prijali s radosťou ponuku na pobyt od istej cestovnej kancelárie. No nešli spolu len oni dvaja, ale poňali to ako rodinnú dovolenku a zobrali so sebou partnerov aj deti. Zatiaľ čo v rodine Gránských majú ročného syna, Pagáčovci sa tešia z dvojročnej dcéry. David a Patrícia odtiaľ pravidelne zdieľajú svoje zážitky na sociálnych sieťach. Už pred odletom ale zažili Gránskí na pražskom letisku nepríjemné chvíle, keď si splietli rad na odbavenie.

"Okrem toho, že sme čakali hodinu vo fronte do Maroka namiesto do Turecka, sme zistili, že si David zabudol pas a rozlial aj kávu," prezradila jeho manželka Nikola, ale na všelijaké chaosy je u neho zvyknutá. Keď konečne všetci zdarne dorazili do hotela v Bodrume a neskôr uložili ich ratolesti spať, mohli začať s poriadnou párty. "Tak na tú dovču, mám taký pocit, že to bude stáť za to," povedala Patrícia na prípitok, ktorý zdieľala na sociálnej sieti. Gránskí zdieľali vo videu zas radosť z toho, že sa im podarilo uspať synčeka. Pagáčová toto video komentovala: "A s týmito ľuďmi my tu sme."

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?avid ?ránský (@davidgransky)

Dovolenkové zážitky Gránských a Pagáčovcov bavia aj ich kolegov z brandže a v ich komentároch sa často objavujú vysmiate smajlíky. Medzi nich patrí napríklad aj Tomáš Klus, Tereza Brodská či Anička Slováčková. Ako sa prednedávnom priznal David Gránský, dospel pri práci takmer do štádia vyhorenia a chce si dať aspoň na štvrť roka pauzu, aby si mohol konečne naplno užívať rodinný život s manželkou a synčekom Mateom. "Teším sa na leto, že si človek trochu vydýchne a zas tak ako nabije, nabudí a zistí, či sa vlastne teší späť na tú prácu. Zistí, či mu to chýba...," vysvetľoval pred časom zrejme už riadne unavený herec. A v Turecku si môže svoj plán konečne aj reálne napĺňať.

Najčítanejšie