Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Povedal to otvorene! TOTO si myslí Bílej syn o jej o 18 rokov mladšom priateľovi Radkovi!
Zdielať na

Povedal to otvorene! TOTO si myslí Bílej syn o jej o 18 rokov mladšom priateľovi Radkovi!

Archívna reportáž

Filip a Radek sa stretávajú aj v práci, aj súkromne

Pomaly osem rokov trvajúci vzťah speváčky Lucie Bílej (57) s Radkom Fillipim (39) ich oboch viditeľne stále teší a napĺňa. Lucie naznačuje, že niečo spolu v lete chystajú a ich priaznivci si môžu domýšľať všeličo. Ale ako hovorí, jej najmilovanejším mužom je syn Filip (28). Oboch zamestnáva v jej pražskom divadle, ale aj v rámci jej speváckej kariéry. Sú preto spolu často a zblížili sa natoľko, že navštevujú vo dvojici aj rôzne podujatia, ako to bolo nedávno aj na turnaji Oktagonu MMA.

​Lucie Bíla našla vo svojom o osemnásť rokov mladšom partnerovi Radkovi Filipovi veľkú oporu. Aj preto nesie ťažko bolesti chrbtice, ktoré pretrvávajú aj po jeho februárovej operácii. Po dlhej dobe jej tak nerobil garde na spoločenskej udalosti a nebola za tým žiadna kríza vo vzťahu. "Som za neho Bohu vďačná, takého muža som si priala a hurá, mám, ho," vyjadrila slávna speváčka svoje nadšenie z ich vzťahu. 

Aktuálne si to ale vymenili. Tentokrát to bola Lucie, kto chýbal po Radkovom boku. Ten sa vybral pre zmenu s jej synom Filipom na turnaj organizácie Oktagon MMA, kde bol zlatým klincom zápas Vémolu s Kinclom. Sedeli vedľa seba tesne pod zápasníckou klietkou. "Dorazil som s Ráďom. Beriem ho ako parťáka, je to jeden z mojich najlepších kamarátov. Verím mu, musím, aby mi postrážil mamu. Máme sa strašne radi, chodíme spolu na rôzne akcie. Takže je to super," prezradil v rozhovore pre Super.cz Filip Kratochvíl o svojom nevlastnom otcovi, ktorý je od neho len o 11 rokov starší. Radka sprevádzal Filip aj do Brazílie v roku 2019, kde získal titul majstra sveta v bench presse, aby ho podporil namiesto mamy, ktorá tam ísť nemohla. Iste ju teší, že majú jej milovaní muži taký dobrý vzťah.

Lucie a Filip sú nerozlučná dvojka, Bílá sa netají priam opičou láskou:

 Lucie na svojho syna nedá dopustiť a považuje ho za výnimočného. "Je iný. Som veľmi rada, že ho mám, a som na neho pyšná. Je to zlatý chlapec. Mám pocit, že v určitom momente sa začali rodiť 'krištáľové deti', ktoré majú taký pohľad na svet, aký ma prekvapuje. Koľkokrát príde s myšlienkou, ktorá ma dostane, a ešte dlho potom premýšľam, ako na to vôbec prišiel," vyznáva sa nadšená mama, no priznáva, že sú medzi nimi rozdiely. "Zatiaľ čo je on svetoobčan, ja som jednoducho Čechoslovák. Filip túži po dobytí sveta, ale môj svet je tu," konštatuje zmierene Lucie. Zatiaľ však Filip Prahu neopúšťa a pomáha mame v jej divadle, ale aj nakrúca napríklad mamine klipy. Vyštudoval totiž kameru a ako prezradil, je radšej za ňou, ako pred objektívom. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie