Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Do sporu Kuchařová - Brzobohatý vstúpila jeho priateľka! TOTO priznala o jeho záľube v ženských šatách!
Zdielať na

Do sporu Kuchařová - Brzobohatý vstúpila jeho priateľka! TOTO priznala o jeho záľube v ženských šatách!

Archívna reportáž

Ondřeja Brzobohatého (40) sa v "kauze" jeho prezliekania do ženských šiat rozhodla podporiť aj jeho priateľka Daniela Písařovicová (44). O tejto jeho záľube vraj vedela od začiatku ich vzťahu. Aj ona je toho názoru, že za zverejnením obsahu dokumentov k žiadosti o anulovanie cirkevného sobáša je Ondrova ex Taťána Kuchařová (35), inak by vraj z jej strany už dávno prišla žaloba. Na všetko v tejto súvislosti vraj radšej pripravili aj ich rodiny, keď im bolo jasné, že ide do tuhého.

​Záhada, prečo nepreberal Ondřej Brzobohatý zábsielky od Metropolitného cirkevného súdu v Prahe na pojednávanie, môže tkvieť aj v tom, že tušil, čo na neho napísala v žiadosti o anulovanie sobáša exmanželka Táňa Kuchařová. Predmetom ich zrejme roky trvajúcom rozporu mohla byť najmä jeho záľuba v Drag Queen, a preto ho mala Táňa poslať aj za psychologičkou. Na rozdiel od Kuchařovej Ondrova nová priateľka Daniela Písařovicová tvrdí, že jej to neprekáža - dozvedela sa o tom hneď pri ich prvom stretnutí, keď rozprávali o svojich záľubách. Vtedy jej ukázal aj fotky Tiffany Richbitch, ako sa pomenoval, keď je v ženskom prestrojení.

Daniela sa zhoduje s Ondrom, že to bola určite Táňa, kto poslal plné znenie jej žaloby médiám a chápe ako sa ho to dotklo, preto ho aj plne podporuje. "Ondro dlhú dobu mlčal. Z úcty k tomu všetkému peknému, čo mezi ním a Taťánou bolo. Ale zhodli sme sa na tom, že tieto klamstvá a ohováračky už prekročili únosnú medzu, ktorú sa už nedá len tak v tichosti prejsť," priblížila Písařovicová v rozhovore pre Blesk situáciu v ich súkromí. Iste to spolu rozoberali mnohokrát, lebo v ich interpretáciách boli zhodní takmer na slovo. Podľa nej Taťána stavila zverejnením žaloby na vysokú kartu, ale je milo prekvapená, aká podpora sa dostala Ondrovi od kolegov zo šoubiznisu, aj iných. 

Rozvod Ondřeja a Taťány sa v kontroverzii už blíži k tým, ktoré poznáme so šoubiznisu spoza mláky:

"Pokiaľ jej Ondřej v manželstve tak ubližoval, ako popisuje v cirkevnej žalobe, nechápem, prečo sa s ním nerozviedla ona," pýta sa Daniela. Ona sa na jeho  záľube vraj baví, dokonca sa do nej zapája spolu s ním aj na rôznych párty. "Je to veľká zábava. Bavilo ma to. Tiffany je priateľská a vtipná, napokon rovnako ako Ondra. Jeho pestrá osobnosť ma baví o to viac," tvrdí. Na rozdiel od Táni sa ani nebojí, že by ju to mohlo poškodiť na verejnosti. "Myslím, že si všetci veľmi dobre uvedomujú, že je Ondra umelec, ktorý vyrastal v divadelných šatniach, a tak je pre neho Drag Queen skrátka prirodzenou súčasťou jeho umeleckej duše," má v tom jasno. A tiež sa nebojí o jeho plodnosť. Hovoria vraj spolu už aj o spoločnom dieťati, na čo je pre Danielu nepochybne najvyšší čas. 

Daniele neprekáža Ondřejova záľuba v prezliekaní do ženských šiat, naopak ju víta ako spestrenie ich vzťahu:

Súvisiace články

Najčítanejšie