Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Po škandále s únikom intímností o Brzobohatom sa ozval Kuchařovej právnik! Takto to bolo!
Zdielať na

Po škandále s únikom intímností o Brzobohatom sa ozval Kuchařovej právnik! Takto to bolo!

Archívna reportáž

Zdá sa, že zo zverejnenia údajov z dokumentu, v ktorom žiada modelka a bývalá Miss World Taťána Kuchařová (35) o anulovanie cirkevného sobáša, nemá radosť nikto zo zúčastnených. Jej exmanžela Ondřeja Brzobohatého (40) to rozhorčilo natoľko, že poskytol rozsiahly rozhovor, v ktorom ju obvinil z úmyslu pomsty voči nemu. To však ona popiera a zastal sa jej aj jej cirkevný advokát. Iste pre ňu nie je príjemné, ako sa o nej vyjadrujú Brzobohatého zastánci najmä z radov umelcov a jeho rodiny, ale aj to, že ju rieši verejnosť.

​Škandál, ktorý sa rozpútal v až nevídanej miere po tom, čo vyšli najavo mimoriadne intímne informácie o Ondřejovi Brzobohatom v súvislosti s jeho údajnou neplodnosťou a zvláštnymi záľubami, vrátane intímnych, bude mať zrejme právnu dohru. Nemenovaná priateľka Táni Kuchařovej potvrdila správy o tom, že odišla z Česka. Podľa informácií by mala byť pracovne v Taliansku. "Je teraz preč a je z celej situácii veľmi rozladená," uviedla pre Blesk.cz a vyjadrila sa aj ku aktuálnej kauze. "Ona sa Ondřeja snažila šetriť. Chcela všetko riešiť až pred cirkevným súdom. Ďalší postup teraz rieši so svojimi právnikmi," zdôraznila.

Samotná Táňa Kuchařová najskôr ignorovala opakovanú žiadosť redakcie Blesku vyjadriť sa osobne k celej záležitosti. Zrejme až potom, keď si to už situácia akútne vyžadovala, pristúpila k spôsobu komunikácie prostredníctvom tretej osoby:"Ondřejovi som sľúbila, že sa budem vždy snažiť jeho osobnosť šetriť, preto som požiadala svojho cirkevného advokáta o komentár." Tomu, že by ho mala v úmysle exmanželka  šetriť, iste Ondro neverí. Naopak, tvrdí, že ho z pomsty, ktorú mu vraj kedysi sľúbila, keď hrozila, že ho zničí, ak sa s ňou rozvedie, obvinila verejne z devianstva a nejasnej sexuálnej orientácie. 

 Niekdajších manželov musí rozviesť aj cirkevný súd, to však je pomerne náročný proces:

​Vo vyjadrení tretej soby, konkrétne právnika Ronalda Němca, stálo: "Pani Kuchařová mi opakovane kládla na srdce, že informácie, ktoré mi zdieľa sú dôverné a nesmú sa dostať von. Podľa Kódexu kanonického práva je riadene pred súdom neverejné, a dokonca advokát nesmie klientovi odovzdať informácie, které poskytuje druhá strana či svedok. Už vôbec nie je možné informácie verejne komentovať. Ide o zásadu, aby sa nezhoršovali vzťahy medzi bývalými manželmi. Ani pani Kuchařová teda nemá všetky vyjadrenia. Z dôvodu zákazu cirkevného práva teda nemôžem čokoľvek komentovať. Ale aj z dôvodu advokátneho, keď klientka nechce akokoľvek ubližovať. Keby chcela, už dávno by informácie v žalobe zverejnila." To je Kuchařovej hlavný argument. Vyzvala Blesk, aby priznal, od koho dokument dostali, odpoveď zatiaľ neprišla. Zatiaľ sa zdá byť odpoveď jasná, no možno bolo skutočne všetko inak. No hejty vyrieknuté na Kuchařovej adresu už nič nezmaže, rovnako, ako hanbu, ktorú utŕžil Ondřej. Škoda tohto smutného konca kedysi pekného manželstva.

Taťána na svojom profile zverejnila príspevok, kde sa dištancuje od zverejnenie súkromných informácii z rozvodového konania: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie