Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Fotky, ktoré trhajú srdce! Dano Heriban len tri dni pred skonom s vyznaním manželke!
Zdielať na

Fotky, ktoré trhajú srdce! Dano Heriban len tri dni pred skonom s vyznaním manželke!

Slovenskom dnes otriasla smutná správa o náhlom skone multitalentovaného umelca, herca, muzikanta, textára Daniela Heribana. Skonal na zástavu srdca vo svojom dome vo Sv. Juri.

​Predčasný skon Dana Heribana zasiahol azda každého, no čo to musí byť pre jeho najbližších je hrôza čo i len pomyslieť. Najťažšie chvíle života zažíva jeho manželka Kamila (33) a ich dvaja synčekovia, 6-ročný Viktorko a 4-ročný Martinko. Z predchádzajúceho vzťahu mal Daniel dnes už 13-ročného syna Thea.

Daniel Heriban bol ženatý v rokoch 2005 až 2007 aj s herečkou Slávkou Halčákovou, no ako rýchlo láska vzplanula, tak aj zhasla. S druhou manželkou, herečkou Kamilou, žili v harmonickom manželstve od roku 2015. 

Dano tvoril aj pre deti, ostalo po ňom mnoho skvelej práce:

Dôkazom láskyplného vzťahu sú aj viaceré spoločné fotky obvykle spojené aj s pekným vyznaním, ktoré Heriban v ostatnej dobe zdieľal na sociálnych sieťach. Tie posledné pribudli len pred tromi dňami. V novembri manželke ďakoval nielen za podporu, ale aj spoluprácu na jeho novom albume O2H. V tejto chvíli sú slová márne, nič nezahojí obrovskú stratu, azda len čas... 

Najčítanejšie