Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mesiac po pôrode robí TOTO päťkrát týždenne?! Agáta pod paľbou kritiky!
Zdielať na

Mesiac po pôrode robí TOTO päťkrát týždenne?! Agáta pod paľbou kritiky!

Archívna reportáž

Ani ako trojnásobná matka sa Agáta Hanychová nezmenila natoľko, aby prestala provokovať. Po vzore svojej matky Veroniky Žilkovej (61) si potrpí na štíhlu figúru, a tak neotáľala a doslova hneď po pôrode začala zhadzovať nadobudnuté kilá. Ešte počas šestonedelia sa rozhodla aj pre náročné tréningy boxu. Má na to trénerku, ktorá k nej dochádza päťkrát týždenne na jednu hodinu. Nie každému sa ale jej unáhlenosť v tomto smere páči a dávajú jej to najavo v komentároch.

​Aj keď má zjavne Agáta Hanychová šťastie, že zdedila gény štíhlosti, ona je na seba veľmi prísna a robí všetko preto, aby nedajbože nepribrala. Počas jej tretieho tehotenstva údajne nabrala 18 kilogramov, hoci to skutočne nebolo vidno nikde inde, ako na brušku. Chce byť čo najskôr na pôvodnej váhe, do ktorej jej má chýbať ešte zopár kíl. Na fotkách, ktoré zdieľala krátko po pôrode síce vyzerá, akoby ani nerodila, ale ona vie zrejme svoje. "Ešte mi chýba šesť. Keby som nedojčila, tak to mám za týždeň preč. Jednoducho by som týždeň nejedla. Teraz to ale bude trvať trebárs tri mesiace," vysvetľuje jej bežný, ale poriadne hlúpy spôsob chudnutia pre Super.cz.

Vyzerať takto hneď po šestonedelí je priam neuveriteľné:

Instagram/AH

V žiadnom prípade nechce len tak nečinne čakať ako pôjdu kilá dolu bez jej pričinenia. Už krátko po pôrode začala s cvičením aj tréningami boxu u nej doma pod dohľadom odborníčky. "Chodí mi domov trénerka, začala som s boxom, cvičím päťkrát týždenne hodinu. Zatiaľ to viac preháňať nebudem," zverila sa ďalej Agáta, akoby už tréning päťkrát do týždňa nebol preháňaním. Mnohé jej sledovateľky na Instagrame vyjadrili nevôľu s jej azda aj predčasným úsilím získať späť pôvodnú váhu takýmto druhom športu.

Agáta nedávno porodila svoje tretie dieťa, ale s Jaromírom už rozmýšľajú aj nad ďalším potomstvom:

Agáta neuznáva ani tradičné postoje žien k tehotným či dojčiacim matkám. "Keď sú ženy tehotné, mali by vraj jesť za dvoch, potom keď dojčia, tak by mali len ležať. Hovorí sa toho milión. Je to blbosť. Stačí používať sedliacky rozum. Samozrejme, keď dojčíte, musíte jesť. Robím všetko s rozumom. Robím všetko zodpovedne, pod dohľadom," vysvetľovala všetkým jej sledovateľom. V komentároch s ňou vľak málokto súhlasí. Azda vie, čo robí, lebo nech sa jej zdá byť štíhla figúra akokoľvek dôležitá, predsa len Rozárka a dojčenie by mali byť na prvom mieste. 

Agáta už mesiac po pôrode zarezáva na náročných tréningoch boxu:

Instagram/AH

Súvisiace články

Najčítanejšie