Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Po pekelných rokoch konečne šťastná! Speváčka už nie je nebinárna, je ZAMILOVANÁ!
Zdielať na

Po pekelných rokoch konečne šťastná! Speváčka už nie je nebinárna, je ZAMILOVANÁ!

Archívna reportáž

Dôkazom toho, že je skutočne všetko relatívne, je aj americká speváčka Demi Lovato (30). Pred rokom sa ešte považovala za nebinárnu osobu a dávala sa oslovovať zámenami oni/ich. Potom v máji na Instagrame už pripustila, že ju môžu oslovovať aj zámenom "ona/jej". Za tou zázračnou premenou nebolo nič iné, ako láska. Oficiálne ju priznala o pár mesiacov neskôr, keď si spoločne ruka v ruke vyšla do newyorskej reštaurácie s kanadským hudobníkom Jordanom Lutesom (26).

​Začiatok vzťahu Demi Lovato s Jordanom Lutesom, profesionálne známym ako Jute$, bol čiste pracovný, stretli sa v štúdiu pri nahrávaní jej ôsmeho albumu s názvom Holy Fvck. Je spoluautorom piesní Substance, Happy Ending a City of Angels. Ich spolupráca prerástla v lásku a prospieva to zjavne obom. Ako Demi, tak aj Jordan podliehajú depresiám, čo obaja riešili užívaním drog aj alkoholu. Teraz to už vraj nepotrebujú. Vlani v júli Lutes napísal na Instagram, že počas svojho romániku s Lovato dosiahol významné míľniky. "Dnes si pripomíname 100 dní triezvosti a napriek covidu som sa nikdy necítil psychicky a emocionálne lepšie," vyznal sa z úspechu.

Demi si v roku 2018 prežila po predávkovaní peklo. V dokumente Dancing with the Devil (Tanec s diablom) o tom vypovedala: "Prekročila som hranicu, za ktorú som nikdy predtým nešla. Prekonala som tri mŕtvice a infarkt a lekári si mysleli, že budem žiť nanajvýš ďalších 10 minúť." Potom sa dala dokopy s hercom Maxom Ehrichom (31). Začali spolu chodiť v marci 2020 a o štyri mesiace neskôr sa v Malibu zasnúbili, ale už v septembri 2020 sa rozišli. Lovato sa ostrihala úplne na krátko a začala o sebe prehlasovať, že je nebinárna. Láska k Jordanovi z nej ale opäť spravila ženu. Na Nový rok zdieľali fotku, kde sa bozkávali v snehu. "Pekelný rok. Som vďačný za všetkých prvotriednych ľudí v mojom živote, kvôli ktorým sa oplatí žiť, veľmi vás všetkých milujem," napísal Lutes k fotografii.

O svojich hrozných skúsenostiach s drogami či sexuálnym zneužívaním naspievala Demi pieseň Dancing With The Devil: 

"Žartujú, smejú sa, hovoria o svojich osobných problémoch a o tom, čo prekonali ako mladí ľudia v hudobnom priemysle," uviedol zdroj z ich blízkosti. "Obdivuje jej talent a veľmi ju podporuje," dodal k Lutesovi. K jeho nedávnym narodeninám mu Demi na Instagrame vyznala lásku. "Môj sladký anjelik. Nemôžem sa viac tešiť, že ťa môžem osláviť, pretože nemôžem byť viac zamilovaná do tvojho nádherného, vtipného, sexi, talentovaného ja. Celý život som čakala až ťa nájdem a nemôžem sa dočkať, až spolu oslávime ešte veľa narodenín... Si splnený sen," rozplývala sa vo vyznaní Jordanovi. Podobne vyznával lásku aj on jej, keď mala vlani tridsať a je vraj veľmi rád, že ju môže rozosmievať. Obaja tiež zdôrazňovali, že sú šťastní, keď môžu o tom druhom povedať môj/moja. Snáď im to vydrží a Demi nepríde onedlho opäť s nejakou zásadnou zmenou.

Demi po boku výstredného Jordana opäť žiari šťastím:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato)

Súvisiace články

Najčítanejšie