Skoro jasno
18°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Dočkala sa?! Hviezdna Heidi Klum (49) s tehotenským bruškom!
Zdielať na

Dočkala sa?! Hviezdna Heidi Klum (49) s tehotenským bruškom!

Archívne video

Niektorí ľudia sa jednoducho narodia pod šťastnou hviezdou. Evidentne sa také čosi pritrafilo aj nemeckej modelke Heidi Klum, ktorá je úspešná vo všetkom, na čo siahne. Navyše, keby nebolo známe, že Heidi oslávi tento rok päťdesiatku, nikto by jej to netipoval. Je stále krásna a má dokonalú postavu. Nečudo, že si mohla pokojne trúfnuť aj na manželstvo s 16 rokov mladším gitaristom kapely Tokio Hotel, Tomom Kaulitzom (33). K dokonalosti im chýba už len spoločné bábo.

​Heidi je štvornásobná mama, pričom najstaršia Leni má už 19 rokov. Jej otcom je známy taliansky boháč Flavio Briatore, pôsobiaci aj vo Formule 1. Ešte ako malú si Leni adoptoval exmanžel Klum, spevák afroamerického pôvodu Seal. S ním má Heidi ďalšie tri deti - Henryho Günthera Ademolu Dashtu (17), Johana Riley Fyodora Taiwoa (15) a dcéru Lou Sulolu (13). A netají sa tým, že by rada mala bábo aj s Tomom.

"Veľká päťdesiatka je už za rohom. A s pribúdajúcim vekom idú veci ťažšie," zverila sa prednedávnom s predstavami o piatom dieťati Heidi Klum v rozhovore pre The Sun. "Ale chcela by som to? Niekedy si myslím, že áno," dodala krásna multimamička. "Keď ste starší, nie je to také jednoduché ako v mladosti. Jedna vec je chcieť a cítiť, druhá je môcť," realisticky uvažuje inak vo všetkom úspešná a žiadaná celebrita narodená v Nemecku. 

Sofia a Heidi žiaria už v niekoľkých ročníkoch súťaže za sebou:

Aktuálne ale poriadne prekvapila herečka Sofia Vergara fotkou zo zákulisia talentovej súťaže. Spolu s Heidi sú v porote a sú si veľmi blízke. No bol by prekvapivé, keby Heidi nechala Sofiu, aby to bola ona, kto oznámi svetu radostnú správu. Na prvý pohľad to tak vyzerá. "Budem teta," napísala Sofia k fotke, kde bozkáva vypuklé bruško Heidi.

Fotka Sofie spôsobila poriadny rozruch:

instagram/SV

No hneď druhá fotka ďalšieho kolegu z poroty talentovej súťaže už dáva na známosť, že to zrejme tak úplne nebude pravda. Aj on totiž odhalil svoje vypuklé brucho a tentokrát mu ho bozkáva Heidi. No k fotke je pripojený okrem gratulácie aj nápis - 1.apríl! A tak sa zrejme zázrak nekoná a možno to je pre Heidi pomerne trpký vtip...

Howie a jeho netehotenský pupok:

Instagram/HK

Najčítanejšie