Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Hviezdna herečka vyhrala súd! Potom sa k poškodenému naklonila a TOTO mu pošepkala!
Zdielať na

Hviezdna herečka vyhrala súd! Potom sa k poškodenému naklonila a TOTO mu pošepkala!

Archívna reportáž

Súdny spor medzi herečkou Gwyneth Paltrow (50) a lekárom Terry Sandersonom (76), kto koho zrazil na lyžiarskom svahu v Deer Valley v Park City v Utahu ešte vo februári roku 2016, sa skončil. Víťazkou sa stala napokon herečka, ktorá dostane od Sandersona ako odškodné 1 dolár, ale k tomu musí zaplatiť aj všetky výdaje na jej právnický tím.

​Po rokoch dohadov, kto bol vinníkom zrážky na nenáročnom svahu v lyžiarskom stredisku, kam sa vybrala Gwyneth Paltrow aj so svojou rodinou, rozhodol súd v jej prospech. Súd prebehol minulý týždeň po tom, čo spolu s právnickým tímom podala protižalobu na Sandersona, lebo tvrdila, že jedinou obeťou je ona. Tvrdila, že jej chce pokaziť reputáciu a získať od nej peniaze. Za trvalé následky po zrážke s herečkou sprvu požadoval na súde vyše 3 milióny dolárov, neskôr znížil na 300 tisíc. Mal utrpieť poranenie mozgu a k tomu mal navyše aj štyri zlomené rebrá a "ďalšie vážne zranenia". Paltrow povedala priam drzo, že pre nehodu "prišla o pol dňa lyžovania".

"Pred touto nehodou bol Terry šarmantný a spoločenský človek," uviedol Sandersonov právnik Lawrence D. Buhler vo svojej úvodnej reči. Očný lekár na dôchodku v žalobe, ktorú podal proti Paltrow po nehode, tvrdil, že na svahu stratila kontrolu a vrazila do neho, čo malo pre neho trvalé zdravotné následky. Po incidente mala vraj ujsť a že lyžiarsky inštruktor Eric Christiansen, ktorý v tom čase ju a jej rodinu inštruoval, podal nepravdivú správu o udalostiach nehody. V protižalobe z roku 2019 právnici Paltrow uviedli, že v ten deň okolo 11.55 h sa ich klientka s rodinou lyžovala na ľahšej zjazdovke nazývanej Bandana, keď do nej zozadu narazil. Herečka ho vraj nevidela ani nepočula približovať sa a Sanderson počas ospravedlnenia mal vysvetľovať, "že pani Paltrow nevidel". 

Súd patril medzi zatiaľ najsledovanejšie procesy tohto roku:

​Gwyneth Paltrow požiadali na súde, aby objasnila, čo urobila, keď Sanderson ležal na zemi. "Povedala som mu, že mi na lyžiach vrazil priamo do chrbta," odpovedala s chladnou tvárou. Lyžiarsky inštruktor tvrdil, že Sanderson jemu a mužovi z jeho lyžiarskej partie povedal, že je v poriadku.

​Súd po viacerých pomerne bizarných vyjadreniach herečky, ako aj po prehliadke jej luxusného šatníku a šperkov, rozhodol v jej prospech a získala si na svoju stranu aj verejnosť. No ešte na rozlúčku sa predsa len pri odchode zo súdnej siene naklonila k protivníkov a čosi mu zašpekala. Nešlo však o nič zákerné, naopak - pošepla mu "I wish you well", teda "želám vám všetko dobré".  Samozrejme, na internete sa rozšírili vtipy, že nepovedala well, ale hell, teda mu priala peklo. Sanderson, ktorý jej želanie opätoval, však bol z rozsudku sklamaný a naďalej trvá na na svojej verzii udalosti z lyžiarskeho svahu.

Sanderson potvrdil, čo mu povedala Paltrow:

Pre ženu

Najčítanejšie