Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Hviezdna herečka mala zraziť človeka a ujsť! Teraz za to stojí pred súdom!
Zdielať na

Hviezdna herečka mala zraziť človeka a ujsť! Teraz za to stojí pred súdom!

Archívna reportáž

V USA majú právnici vždy veľa práce. Zdá sa, že je tam totiž rozšíreným zvykom súdiť sa za hocijakú maličkosť kvôli odškodnému. Častokrát ide aj o závratné sumy, najmä, keď niekto žaluje bohatého človeka či veľkú firmu. Tentokrát na svoju slávu zrejme doplatí hviezdna herečka a úspešná podnikateľka Gwyneth Paltrow (50).

​Rozhodne netreba zľahčovať, že Paltrow ešte v roku 2016 zrazila lyžiara na zjazdovke a došlo k jeho zraneniu hlavy a zlomeninie rebier. Poškodený navyše tvrdí, že z miesta ušla bez toho, aby sa zaujímala o jeho stav, či poskytla pomoc. Šesť rokov po nehode žiada poriadne tučné odškodné.

Zrazený lekár Terry Sanderson (76) tvrdí, že utrpel poškodenie mozgu a k tomu mal navyše aj štyri zlomené rebrá, píše FoxNews v súhrne z procesu. Paltrow ale odmieta jeho tvrdenie, že z miesta nehody ušla a tvrdí, že sa pred odjazdom uistila, že je v poriadku. Sanderson má ale vraj trvalé následky a žiada si odškodné. Najprv požadoval na súde od herečky vyše 3 milióny dolárov, neskôr to znížil na 300 tisíc. Gwyneth si ale myslí, že jej chce pokaziť reputáciu a získať od nej peniaze, a tak sa rozhodla spolu s tímom najlepších právnikov vyraziť do boja.

Po lídrovi kapely Coldplay, Chrisovi Martinovi, sa Gwyneth druhýkrát vydala za Brada Falchuka. On, aj jej dve deti, budú v prípade vypovedať:

​Zažalovala Sandersona a pre zmenu teraz požaduje odškodné ona, aj keď len symbolický jeden dolár. V prípade jej výhry však bude musieť postihnutý lyžiar zaplatiť navyše oveľa viac - aj za služby jej právnického tímu. Súd už prebieha, mal by rozhodnúť už tento týždeň.

Gwyneth s jej manželom Bradom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Otázkou je, či by si to lekár nemal radšej rozmyslieť, keďže Gwyneth má najatých nepochybne špičkových právnikov za tučnú sumu. No zrejme aj právnici poškodeného cítia, že majú proti herečke a jej tímu šancu na výhru. A je tiež možné, že lekár bojuje už len z princípu. Paltrow totiž vyhlásila, že jedinou obeťou je ona a dokonca povedala, že si najprv myslela, že ide o sexuálne obťažovanie - vraj to bol lekár, kto do nej zozadu vrazili. Predtým tvrdila, že keď do neho narazila, bolo to vraj preto, lebo tam nemal čo stáť. Do istej miery môže mať pravdu, no lyžiar či snowboardista aj tak musí mať svoju jazdu vždy pod kontrolou prihliadnuc na svoje schopnosti.

Najčítanejšie