Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Bagárová priznala problém vo vzťahu! To, čo on, si ona nemôže dovoliť!
Zdielať na

Bagárová priznala problém vo vzťahu! To, čo on, si ona nemôže dovoliť!

Archívna reportáž

Po rozchode s otcom jej dcérky Rumie, zápasníkom Makhmudom Muradovom, našla speváčka Monika Bagárová (28) šťastie v náručí karlovarského podnikateľa albánskeho pôvodu Leonarda Lekaja (31). Hoci žijú každý na opačnom konci Českej republiky, robia všetko preto, aby spolu boli čo najčastejšie. Ani jeden iste nechce, aby sa zopakoval scenár s Muradovom, ktorý nebol s rodinou aj celé mesiace. No úplne jednoduché to Monika nemá.

​Obidvaja zaľúbenci majú dobre rozbehnuté svoje kariéry, a ako uvážliví ľudia ich neprestávajú ďalej budovať ani po tom, čo sa dali dokopy. Vystáva však otázka, či to, že Leo býva na opačnom konci republiky ako Monika, neprináša do ich vzťahu napätie, ktoré by narúšalo ich vzájomnú pohodu. Napokon, nenadarmo sa hovorí, že zíde z očí, zíde z mysle – už to raz Monika okúsila aj na vlastnej koži.

Monika aj Leo preto robia čo sa dá, aby spolu boli čo najviac. A skutočne sa im to zatiaľ darí viac než dobre aj realizovať. "Na tú vzdialenosť sa vidíme ozaj často, aj dvakrát do týždňa, niekedy raz týždenne na pár dní. Záleží, ako nám to práca dovolí. Snažíme sa byť spolu čo najviac, ale sme dvaja rozumní ľudia a nebláznime, lebo máme každý svoje povinnosti," rozumne zhodnotila Monika. Zatiaľ to však nevyzerá, že by sa chystali v dohľadnom čase bývať spolu.

Vypočujte si novú pieseň Moniky v spolupráci so slovenským raperom P.A.T s názvom Nečekám: 

Zatiaľ sa chce zrejme pár ešte lepšie spoznávať, aby vari niečo neunáhlili. Monika už má svoje skúsenosti so vzťahom so zápasníkom MMA Makhmudom Muradovom, a aj keď to vyzeralo spočiatku skvelo, po čase zistila, že nie je ten pravý. Svoju športovú aktivitu, ku ktorej pridal neskôr aj podnikateľské aktivity v Uzbekistane, uprednostnil pred ňou a dcérkou Rumiou. Ich časté a dlhé odlúčenie urobilo svoje. Leonard prijal s otvoreným srdcom aj malú Ruminku, no Monika práve s ohľadom na ňu pripúšťa jeden problém, ktorý ju obmedzuje. "Keby som nemala malé dieťa, tak sa zbalím a idem. Ale len tak na otočku, ako to robí Leo, aby nám dal pusu, to ja si s malou dovoliť nemôžem," vysvetľovala v podcaste. Našťastie sa to snaží Leo riešiť sám svojou ústretovosťou voči Monike a je pri nej, kedykoľvek sa len trochu dá. Azda sa časom zhodnú aj na mieste, kde budú žiť spoločne.

Leo jazdí za Moniku až z opačnej strany republiky, kedykoľvek mu to povinnosti dovolia: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Súvisiace články

Najčítanejšie