Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Len pred mesiacom ohromila zmenou účesu, teraz spravila Belohorcová ešte radikálnejší krok!
Zdielať na

Len pred mesiacom ohromila zmenou účesu, teraz spravila Belohorcová ešte radikálnejší krok!

Archívna reportáž

Kontakt s rodnou krajinou stále nestráca Zuzana Belohorcová (47), ktorá síce žije už mnoho rokov v zahraničí, na slnečnej Floride a teraz na Tenerife, no práve popularita v domovine z nej spravila úspešnú influencerku. Zdieľa svoj život a súkromie s jej fanúšikmi na Instagrame, a mnohých aj inšpiruje. Hoci si nemôže každý dovoliť odísť žiť do zahraničia, ako ona s rodinou, najmä ženám ukazuje, ako sa dá skvelo vyzerať a udržiavať štíhlu a pevnú postavu aj vo vyššom strednom veku. Je obdivuhodné, že ani tri roky pred päťdesiatkou sa takmer nemení, čo sa ale nedá povedať o účesoch, kde sa rada pochváli raz začas aj výraznou premenou.

​Keď nedávno prišla bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová opäť na návštevu do svojho rodiska, okrem iného sa zúčastnila aj spoločenskej akcie na tému ženskej krásy. Obliekla si šaty nežnej ružovej farby a hlavu jej zdobil účes z dlhších, na jej pomery tmavších vlasov. No zrazu prišla opäť radikálna zmena - Zuzana sa pochválila novým účesom na fotkách s radikálne skráteným strihom vlasov s jemnými rozstrapatenými vlnami a ofinou jasného blond odtieňa. A treba uznať, že jej to veľmi svedčí, účes ju omlaďuje a zjemňuje aj rysy jej tváre.

​Zuzana rada mení účesy, hoci jej vlastné vlasy nie sú práve "koruna", akú by si predstavovaala. Po rokoch s nadpojenými dlhými vlasmi svojho času prekvapila, keď sa dala ostrihať celkom nakrátko, ale odvtedy to už zopárkrát zas zmenila. Hendikepom je, že má veľmi jemné a pomerne riedke vlasy a nadpájanie nie je ideálna cesta. "Vlasy som dala dolu z jedného jediného dôvodu - pretože mi to veľmi zaťažovalo tie moje vlasy," priznala v instastories, ale vzápätí dodala: "Ale nehovorím, že si ich nedám naspäť, takže uvidíme."   

Pripomeňte si Zuzanu ešte na začiatku moderátorskej kariéry na záberoch z roku 1999:

Na to, že si ich ešte začiatkom februára dala predĺžiť a neskôr chcela aj zahustiť a trochu zmeniť odtieň, čo sa aj stalo, je tento najnovší účes naozaj prekvapením, ale príjemným. Možno by si to mala Zuzana ešte dobre rozmyslieť s ich opätovným prípadným predĺžením. Ako na Instagrame vo februári tvrdila, riadi sa heslom "new month, new me," čo v preklade znamení "nový mesiac, nové ja." Ako vidieť, riadi sa ním aj v marci, takže uvidíme aké "nové ja" ukáže nabudúce prostredníctvom zmeny imidžu experimentátorka Zuzana.

Zuzana sa novým, prirodzenejším účesom pochválila na Instagrame: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie