Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nevyliečiteľne chorý Willis oslávil narodeniny! Po dlhom čase sa ukázal, no problém bol viditeľný!
Zdielať na

Nevyliečiteľne chorý Willis oslávil narodeniny! Po dlhom čase sa ukázal, no problém bol viditeľný!

Archívna reportáž

To, že legendárny herec Bruce Willis, ktorý 19. marca oslávil 68. narodeniny, vedel vo svojom súkromí udržať pekné vzťahy aj po rozvode s Demi Moore, dokazuje aj až dojemná starostlivosť o neho a jeho zdravie členov súčasnej aj bývalej rodiny. Práve pred rokom v spoločnom vyhlásení, pod ktoré sa podpísala jeho manželka Emma Heming (44), tak aj exmanželka Demi Moore (60) a jeho dospelé dcéry Rumer (33), Scout (30) a Tallulah (28), a oznámili, že Bruce trpí ochorením mozgu a končí s hereckou kariérou. Tento rok opäť spoločne v oznámení upresnili hercovu diagnózu z afázie na frontotemporálnu demenciu (FTD).

​Manželka Brucea Willisa to s ním naozaj nemá ľahké, stojí ju to veľa psychických aj fyzických síl, aby ustála svoju ťažkú situáciu s dvomi malými deťmi, keď sa musí namiesto pomoci od manžela postarať, naopak, ona aj o neho. Bývalá modelka Emma Henning sa zverila na sociálnej sieti, že považuje za dôležité, aby ľudia videli všetky stránky života s týmto ochorením, aj keď ju to bolí. V emotívnom odkaze opisuje, ako sa cítila, keď si pozerala staré videá s ním a pritom akoby mala "nôž v srdci". "Ráno som začala plačom, ako môžete vidieť podľa mojich opuchnutých očí a usmrkaného nosa, jednoducho si však myslím, že je dôležité, aby ste videli všetky stránky," vyznala sa s tým, že má každý deň chvíle smútku a poďakovala sa fanúšikom jej manžela za neustálu podporu.

Video z narodeninovej oslavy Willisa zdieľala aj jeho exmanželka Demi Moore. Zišli sa na nej všetci členovia prvej aj druhej rodiny a v kuchyni sa všetci vrátane rozžiareného Brucea usmievali, keď spievali Happy Birthday okolo kuchynského ostrova, kde bola narodeninová torta so sviečkami, ktoré oslávenec sfúkol. Aj on zaspieval pár slov, no v jednom momente bolo vidieť, že Bruce v dobrej nálade trošku stratil stabilitu, čo síce nebolo nič dramatické, no vyslalo to jasný signál, že skutočne je problém viditeľný. Nikoho to nerozhodilo, keď mu všetci spievali a rozjarený Bruce si aj zakričal "hurá".

Demi s dcérami, Bruceom a Emma sa nestretli po prvýkrát, trávili spolu aj sviatočné dni koncom roka 2022:

Dojatá Demi exmanželovi v príspevku ku klipu odkázala: "Všetko najlepšie k narodeninám, BW! Som veľmi rada, že sme ťa dnes mohli osláviť. Milujem ťa a milujem našu rodinu. Ďakujem všetkým za lásku a vrelé priania – prežívame to všetci." Azda nie je v tomto prípade dôležitejšie želanie ako to, aby sa Bruceov stav nezhoršoval.

Demi zverejnila video z oslavy nedávnych Bruceových narodenín:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore)

Súvisiace články

Najčítanejšie