Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ashton Kutcher a Lucia Ďuriš Nicholsonová?! Europoslankyňa poriadne prekvapila!
Zdielať na

Ashton Kutcher a Lucia Ďuriš Nicholsonová?! Europoslankyňa poriadne prekvapila!

Archívna reportáž

Zástupkyňa Slovenska v Európskom parlamente, bývalá členka strany SaS, dnes predsedníčka novovzniknutej strany Jablko, Lucia Ďuriš Nicholsonová (46), poriadne zaskočila svojich sledovateľov na sociálnej sieti. Namiesto obvyklých fotiek z "úradovania" totiž zverejnila poriadne exkluzívny úlovok - stretla sa s hollywoodskou superhviezdou!

​Hollywoodsky krásavec Ashton Kutcher (45), manžel nemenej hviezdnej herečky ukrajinského pôvodu, Mily Kunis (39), navštívil europarlament. No nie ako herec, ale ako podnikateľ v technologickom biznise. V europarlamente je totiž horúcou témou ochrana detí a mládeže pred sexuálnym zneužívaním na internete verzus ochrana súkromia.

"Ráno som sa chcela dcére pochváliť, že stretnem hviezdu seriálu Tie roky sedemdesiate. Nevedela, o koho ide," napísala europoslankyňa k fotke s Kutcherom. Azda si mohla vybrať iný film či seriál, hoci je pravda, že jej 14-ročná dcérka Lilly zrejme nesledovala ani Dva a pol chlapa či iné filmy, kde zažiaril tento sexi krásavec, ktoré boli obvykle celkom pikantné.
Pred tým, aby Lilly, ale aj jej rovesníčky a rovesníci, no aj mladšie i staršie deti nezažili nechcený kontakt so sexuálnymi predátormi na internete, má chrániť aj pripravované nariadenie europarlamentu. Naráža však na ochranu súkromia. "Ako skenovať obsah tak, aby boli zachované práva používateľov na súkromie? Je to téma, v ktorej sa angažuje aj herec Ashton Kutcher. Chce, aby technologické firmy mali možnosť lepšie monitorovať sexuálne zneužívanie detí online, je za silnejšiu detekciu predátorov," objasnila Ďuriš Nicholsonová, prečo sa vôbec stal hviezdny herec súčasťou tejto horúcej témy a vystúpil aj na fóre v Budapešti. Azda sa pri tvorbe nariadenia podarí vybalansovať "medzi ochranou súkromia a ochranou detí" tak, aby došlo k naplneniu toho, čo je nielen z pohľadu rodičov najdôležitejšie. 

Najčítanejšie