Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Opäť prišiel pád! Bývalú detskú hviezdu zavreli na psychiatrii, behala nahá po ulici!
Zdielať na

Opäť prišiel pád! Bývalú detskú hviezdu zavreli na psychiatrii, behala nahá po ulici!

Zdroj: Instagram/AB

Už sa zdalo, že je niekdajšia detská a tínedžerská hviezda konečne na dobrej ceste k uzdraveniu jej nalomenej psychiky, no zrazu prišlo kruté vytriezvenie. Amandu Bynes museli umiestniť na psychiatrickú kliniku po tom, čo ju našli potulovať sa nahú po uliciach.

​Očitý svedok sa pre magazín TMZ.com vyjadril, že Bynes videl v nedeľu skoro ráno prechádzať sa v blízkosti centra Los Angeles bez akéhokoľvek oblečenia. Bynes vraj mávala na auto, pričom vodičovi povedala, že sa práve dostáva z psychotickej epizódy. Amanda si aj sama zavolala na tiesňovú linku 911.

Zdroje z prostredia orgánov činných v trestnom konaní tvrdia, že Bynes bola prevezená na neďalekú policajnú stanicu, kde tím psychiatrov rozhodol, že je potrebné umiestniť ju na psychiatrickú kliniku.

Pripomeňte si Amandu v TOP 10 z jej filmov:

Bynes, našťastie, nebola počas tejto epizódy zranená, ani inak poškodená, hoci vzhľadom na oblasť, kde ju našli, to mohlo dopadnúť aj oveľa horšie. Momentálne je hospitalizovaná a pravdepodobne sa o ňu budú starať ešte niekoľko dní. Zvyčajne trvá zadržanie na psychiatrii len 72 hodín, ale môže sa vzhľadom na posúdenie jednotlivých prípadov predĺžiť.

Na nevyužívanom profile Amandy jej aktuálne vyjadrili podporu mnohí fanúšikovia:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amanda Bynes (@rlamandabynes)

Uplynul takmer rok odo dňa, keď bolo oficiálne ukončené Amandino deväťročné opatrovníctvo. Amandina matka bola jej opatrovníčkou od roku 2013, keď bolo jasné, že má problémy s duševným zdravím – diagnostikovali jej bipolárnu poruchu. Po sérii bizarných incidentov, vrátane jedného, keď podpálila susedovu príjazdovú cestu a takmer zapálila aj svojho psa, ju poslali na liečbu na psychiatriu. Od skončenia opatrovníctva sa zdalo, že Amande sa darí dobre, hoci najnovší incident je, samozrejme, veľmi znepokojujúci. Nie je zatiaľ jasné, či sa do veci vložia jej rodičia alebo právny tím. Jej bývalý snúbenec sa vyjadril, že dlhodobo odmietala užívať lieky a správala sa v posledných mesiacoch veľmi nevyspytateľne.

Pre ženu

Najčítanejšie