Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Trpké odcudzenie Vondráčkových: Lucie priznala vzťahy pod bodom mrazu!
Zdielať na

Trpké odcudzenie Vondráčkových: Lucie priznala vzťahy pod bodom mrazu!

Archívna reportáž

Tak, ako je to v mnohých rodinách, ani u Vondráčkovcov nie sú vzťahy ideálne. Otec herečky a speváčky Lucie Vondráčkovej (42), hudobník Jiří Vondráček (71), sa so svojou slávnou staršou sestrou Helenou Vondráčkovou (74) odcudzil už pred mnohými rokmi. Nádej na opätovné zblíženie nie je takmer žiadna.

Dôvodom bola nevôľa ich otca s voľbou partnera speváčky, za ktorého sa vydala pred devätnástimi rokmi. K jeho názoru sa pevne priklonil aj Jiří, ktorý považuje Martina Michala (62) za "vypočítavého gigola, ktorý manželstvom so sestrou sleduje svoje vlastné záujmy", ako uviedli na webe Expresu. Napriek istému vekovému rozdielu si ale obaja manželia doposiaľ veľmi dobre rozumejú a zrejme sa už nedá tvrdiť, že pre Michala to bol len "biznis". No škoda na vzťahoch v rodine sa už asi zmazať nedá.

Vondráčková s Michalom nezabúda pritom aj s najbližšími priateľmi každoročne osláviť jubileum svadby, ktorá sa uskutočnila 22. 2. 2003 na Karlštejne. Tento rok ich bolo zhruba pätnásť, ako prezradil Martin Michal, ktorý svoju slávnu manželku obdivuje aj miluje. Brat s jeho rodinou medzi nimi, pochopiteľne, chýbal. Nezúčastnil sa ani ich svadby. Lucie Vondráčková rešpektuje túto situáciu a netrápi sa tým, ako vyplynulo z jej nedávneho rozhovoru v televíznej relácii Povídej. "Helena je moja teta, to je náš príbuzenský vzťah. Ale inak sme sa už dlho nevideli, približne 20 rokov. Tak nejako osud nám to osud zariadil," konštatovala smutné fakty.

Pripomeňte si megahit Lucie Vondráčkovej z roku 1995 s názvom Džíny: 

Lucie má zjavne celkom iné starosti, ako sa trápiť nad prerušenými rodinnými väzbami s tetou Helenou.  "Pravdupovediac, už dávno som o tom nepremýšľala. Každá ideme cestou, ktorú sme si vybrali a ktorú nám osud doprial. Nejdem hlavou proti múru. To nie je môj štýl," zhodnotila Lucie triezvo. Lucie sa na základe jej vysokých finančných požiadaviek na otca ich dvoch synov v otázke majetkového vyrovnania paradoxne ocitla v pozícii Martina Michala. Aj ju totiž preto označili mnohí za vypočítavú osobu, za akého považuje jej otec Jiří jeho švagra.

Oficiálne sa presne nevie, koľko napokon toho získala, ale málo toho iste nie je. Aspoň tak to naznačuje Plekanec. Ani Martin Michal si na majetkové pomery s Helenou sťažovať iste nemusí. Na rozdiel od Plekancovcov si však všetko užíva spoločne so spokojnou manželkou, ktorej robí aj manažéra a pričiňuje sa veľkou mierou k jej veľmi dobre plateným vystúpeniam v Česku aj na Slovensku. Napriek snahy o ich rozoštvanie pevne držali a budú držať spolu, vyznal sa v rozhovore.

Lucie sa so svojou tetou Helenou nestretáva už roky, zbytočné vrásky jej to však nerobí:

Súvisiace články

Najčítanejšie