Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Fackovací oscarový incident má vyvrcholenie! TOTO sa udialo na žúre po udeľovaní sošiek!
Zdielať na

Fackovací oscarový incident má vyvrcholenie! TOTO sa udialo na žúre po udeľovaní sošiek!

Už mnohokrát v 94-ročnej histórii udeľovania cien Akadémie filmových umení a vied sa stalo, že počas galavečera prišlo k neplánovaným udalostiam, viac či menej škandalóznym. Rozhodne sa medzi ne zapíše aj facka, ktorú uštedril Will Smith komikovi Chrisovi Rockovi za to, že si nemiestne vystrelil z alopécie jeho manželky.

​Na včerajšom udeľovaní Oscarov Chris Rock povedal: "Jada, milujem ťa, neviem sa dočkať, až ťa uvidím v G.I.Jane 2". Narážal na film z roku 1997, v ktorom si Demi Moore kvôli úlohe oholila hlavu. Jada, ktorá už roky bojuje s vypadávaním vlasov, šla preto dohola minulý rok. Smithovou prvotnou reakciou na vtip bol smiech, potom si ale zrejme všimol manželku, ktorej úsmev zmrzol a otrávene zagúľala očami. Will následne vybehol na pódium a  dal Rockovi poriadnu facku.

Neskôr získal Oscara za hlavnú postavu vo filme King Richard, kde sa v slzách opúšťal a zdôvodňoval svoje konanie, ale ospravedlnenia sa Chris Rock nedočkal. Mnohí si mysleli, že komik za facku herca aj zažaluje. No bolo by prekvapením, ak by niekto s tak drsným humorom nezvládol prijať raz za čas aj príučku, podľa mnohých zaslúženú, no na danom mieste absolútne nevhodnú.

Pozrite si facečku, ktorá vošla do histórie:

Už je ale jasné, ako táto napätá situácia medzi dvomi hviezdami skončila, píše portál Page Six. Sean "Diddy" Combs na oscarovom večierku potvrdil, že dvojica to hodila za hlavu a viac už konflikt neriešili. "Nie je to problém. Je to za nimi. Môžem to potvrdiť," povedal 52-ročný Diddy o hádke bez toho, aby uviedol ďalšie podrobnosti o tom, ako sa 53-ročný Smith a 57-ročný Rock zmierili. "Je to celé len láska, sú to bratia," dodal raper a producent.

Smith sa k situácii zatiaľ verejne nevyjadril, ale jeho vtip na Instagrame, že "ľudí z Filadelfie a Baltimoru nemôžete nikam pozývať" je jasným odkazom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Will Smith (@willsmith)

Po divokom odovzdávaní cien sa Smith zúčastnil na večierku Vanity Fair so svojou rodinou a pretancoval celú noc, očividne nedotknutý drámou, ktorá sa odohrala niekoľko hodín predtým. Bývalú hviezdu seriálu "Fresh Prince of Bel-Air" bolo vidieť tancovať a rapovať na jeho hity z 90. rokov "Summertime", "Miami" a "Gettin' Jiggy Wit It". Zdá sa teda, že to skutočne minimálne Will hodil za hlavu.

Súvisiace články

Najčítanejšie