Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Doteraz Brzobohatý mlčal, po ostrých slovách exmanželky Kuchařovej sa ozval aj on!
Zdielať na

Doteraz Brzobohatý mlčal, po ostrých slovách exmanželky Kuchařovej sa ozval aj on!

Archívna reportáž

Po minuloročnom škandálnom odhalení, že má Ondřej Gregor Brzobohatý (39) milenku, to išlo s jeho manželstvom s Taťjanou Kuchařovou (34) veľmi rýchlo dolu vodou. Aktuálne sa už aj "papierovo" definitívne skončilo. Zatiaľ čo ona svoju bolesť a sklamanie zdieľala aj verejne, on sa k tomu nevyjadroval. No len ťažko sa verí tomu, že by mu rozchod s Táňou bol celkom ľahostajný. Pochopiteľne, že po boku s krásnou tanečnicou Zuzanou Pilnou (30), sa mu všetko znášalo ľahšie. Do jeho duše však nikto nevidí.

Po dlhom mlčaní sa syn Hany Gregorovej a Radka Brzobohatého rozhodol niečo verejne prezradiť v rozhlasovej debate s Terezou Kostkovou. Ondřejova široká škála umeleckej činnosti zahŕňa od herca, cez speváka, skladateľa, scenáristu a ďalších, až po spisovateľa, čo je jeho najnovšia aktivita. V rozpracovanej knihe píše o hudbe a pôsobení tónov na dušu a pocity. Hudbu považuje nielen pre seba za tú najlepšiu terapiu."Hudba je geniálny terapeut, ja som absolútne presvedčený, že hudba má liečivú silu," tvrdí všestranne nadaný umelec. "Musím povedať, že hudba ma často dostala z rôznych životných situácií, v ktorých som sa ocitol... A keď som sa cítil veľmi slabý, tak mi hudba obrovsky pomohla," zveril sa Tereze a poslucháčom, v čom mnohí pocítili aj odkaz na aktuálnu trpkú skúsenosť s rozvodom. 

Možno aj preto, aby svoju dušu potešil, pustil sa do skladania muzikálu na základe scenára známej filmovej bláznivej komédie Zdeňka Trošku, Slunce, seno, jahody. Postaral sa o hudbu, texty piesní aj muzikálové libreto. Všetko je už hotové a pripravené na júnovú premiéru. Ondřej je spokojný, že sa mu podarilo získať súhlas všetkých zainteresovaných, vrátane Zdeňka Trošku, a preto práca na muzikále postupovala veľmi rýchlo. Niet pochýb, že ho v ostatných pár mesiacoch, čo sa rozišiel s krásnou Taťánou, toto veselé dielko držalo v dobrý nálade.

Ondřej Brzobohatý je nielen talentovaný umelec, ale svoju charizmou pôsobí na mnohé ženy ako magnet:

Konkrétne o tom sa ale Ondřej nezmienil inak ani slovkom, ale ani moderátorka mu nepoložila takú otázku. Možno ju o to sám vopred požiadal. Aj to, že manželstvo s Táňou je právoplatne ukončené, prezradila bývalý Miss World. Kuchařová vo všeobecnosti nemá problém hovoriť otvorene a veru pekné slová na Ondřeja nemá. Kým on sa "lieči" hudbou, ona prácou v nadácii Krása pomoci, zameranej na pomoc starším ľuďom. Jej poslaním je docieliť, aby čo najviac nie celkom sebestačných seniorov mohlo dôstojne žiť vo svojich domovoch vďaka profesionálnej starostlivosti. Nedávno ju potešila spoločnosť populárneho francúzskeho herca Pierra Richarda (87). Poznajú sa už veľa rokov, herec jej nadáciu veľmi podporuje. Za svoju účasť na tomto projekte získal dokonca v roku 2018 od Taťány aj ocenenie.

Ondřej nepochybne zdedil talent aj po rodičoch, herečke Hane Gregorovej a hercovi Radkovi Brzobohatom:

Súvisiace články

Najčítanejšie