Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Romantika Sandevy s Prachařom sa skončila! Herečka hlási ostrý návrat do reality!
Zdielať na

Romantika Sandevy s Prachařom sa skončila! Herečka hlási ostrý návrat do reality!

Archívna reportáž

Herečka Sára Sandeva (24) a Jakub Prachař (38) si užívali poriadne dlhú dovolenku v Mexiku, vo vychytenom letovisku Tulum. Hoci sa najprv zdalo, že tam šla len s rodičmi, neskôr pridala aj fotky, kde leží na pláži s Jakubom a dokonca vidna na fotke aj sa na jej prstenníku leskne prstienok. Podaktorí začali hneď špekulovať, že je zásnubný a hneď jej začali gratulovať. Nič také ale Sara nepotvrdila.

No rozprávky je už koniec a na herečku po dovolenke v Mexiku doľahli okamžite po prílete do Prahy pracovné povinnosti. "Z pláže rovno na pódium," zverila sa svojim sledovateľom na sociálnej sieti a nebolo jasné, či sa chváli, alebo sťažuje. Ani ona, ani Jakub nemajú núdzu o ponuky do filmu, či divadla. Jakub navyše vystupuje aj v zábavných súťažných programoch. Iste im preto dobre padlo, keď si od toho všetkého mohli načas oddýchnuť ďaleko od domova, v exotickom Mexiku. 

Pred nejakým časom ich na jednej pražskej ulici prichytili, ako sa hádajú. Najmä Jakub údajne nedokázal ovládať svoj hnev, niečo jej vytýkal, pričom vraj použil aj nepekné slová. Ona však popiera, že by sa niečo také medzi nimi udialo. Tak, či onak, na fotke z pláže už vyzerali spokojne. "Všetko je v poriadku. Som šťastná a zamilovaná," zverila sa herečka v televíznej relácii Showtime, aby vyvrátila akékoľvek pochybnosti.  

Vypočujte si pieseň Hvězda důvěrná v podaní Sáry Sandevy a Patrície Fuxovej: 

Oddych obom veľmi prospel, treba dúfať, že takmer každodenný stres vyplývajúci z kolotoča povinností zamilovanému páru ich vzťah nenaruší. Ako Sara priznala, návrat z dovolenky do pracovného kolotoča bol poriadne ostrý, keď hneď po pristátí lietadla v Prahe musela bežať do divadla, aby odohrala svoju rolu Kotěte v muzikáli Kouř. Práve na septembrovej premiére vlani sa potvrdila vážnosť vzťahu medzi ňou a Jakubom Prachařom a dokonca sa tam zoznámil už aj s jej rodičmi. Odvtedy je v rodine pečený-varený, ako bolo vidieť aj na spoločnej dovolenke v Mexiku.

Sára ani po dovolenke nezaháľa a krátko po návrate zarezávala na pódiu pražského divadla Na Fidlovačce:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Sandeva (@sarasandeva)

Súvisiace články

Najčítanejšie