Polojasno
16°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Skutočný dôvod zrušenia turné?! Pre TOTO sa Adele vykašľala na fanúšikov!
Zdielať na

Skutočný dôvod zrušenia turné?! Pre TOTO sa Adele vykašľala na fanúšikov!

Archívna reportáž

O tom, čo sa deje s britskou speváčkou Adele (33) v súvislosti s jej náhlym a nečakaným odvolaním koncertov v Las Vegas, sa špekuluje od samotného začiatku. Oficiálna verzia, že za to môže covid a nedostatok pracovných síl, sa nejaví ako naozajstný dôvod. Aj jej plač, ktorý u nej prepukol. keď sa vo videu ospravedlňovala za zrušene koncertov naznačoval, že to bude skôr niečo veľmi emotívne, čo ju vnútorne trápi. Teraz vyšlo najavo, že je za tým zrejme problém so vzťahom so športovým agentom Richom Paulom (40).

​​Adele si zrejme od vzťahu s Paulom sľubovala veľa. Už to podľa fotiek, ktoré zverejnila na sociálnej sieti vyzeralo pomaly na zásnuby, ak nie aj tajný sobáš, ale nič z toho nebude zrejme pravdou. Obaja sú nejakú dobu veľmi pracovne vyťažení a ich vzťah to poznačilo viac, ako dokázala slávna speváčka uniesť. Rich je pre ňu azda dôležitejší, ako jej kariéra speváčky, a to sa ukazuje byť hlavný dôvod zrušenia série koncertov v Las Vegas. Ich vzťah sa začal začiatkom minulého roku, ale potvrdili ho až v septembri po tom, čo sa spolu viackrát ukázali na oficiálnych akciách. Adele vyzerala byť po dlhej dobe veľmi šťastná a spokojná. Spolu s Paulom prišla na jeseň aj na jej koncerty do Británie.

​Problém vo vzťahu so športovým agentom však odniesli ako organizátori jej koncertov, tak aj fanúšikovia Adele, ktorí za vstupenky neváhali zaplatiť veľké peniaze. "Problémy v raji. Preto nemôže vystupovať,"  napísali v denníku New York Daily News. Speváčka vraj prerušila skúšky po telefonáte s priateľom, počas ktorého sa rozplakala. Po tom, ako oznámila odloženie svojich koncertov v Las Vegas na neurčito, sa odtiaľ súkromným lietadlom vrátila do Los Angeles a šla rovno k Richovi. "Adele býva v Richovom dome v Beverly Hills a snaží sa napraviť ich vzťah, pretože veci sa vyhrotili," prezradil zdroj s upresnením, že sa od začiatku januára takmer mesiac nevideli, pretože on bol pracovne preč a ona sa snažila sústrediť na šou vo Vegas.

Vypočujte si najnovšiu pieseň od Adele s názvom Oh My God: 

"Bola naštvaná, že tam nemohol byť s ňou, keď sa veci s koncertmi začali rúcať, a to im obom sťažilo situáciu. Potrebovala ho tam, ale on nemohol, pretože má aj svoj vlastný nabitý pracovný program," dodal zdroj. Za neuskutočnené koncerty fanúšikom nebola ponúknutá náhrada, pritom v súčasnosti sa očakáva, že koncerty sa uskutočnia najskôr v roku 2023. A teraz sa Adele odhlásila aj z plánovaného vystúpenia na Brits Live v londýnskej O2 Arene. Organizátori sa snažia nájsť náhradné riešenie pre ceremoniál, ktorý sa uskutoční 8. februára. Komunikujú s jej tímom, aby zistili, či môže vystúpiť prostredníctvom video online spojenia. Musia teraz tiež nájsť niekoho, kto by prevzal jej ceny, ak by vyhrala. Adele zatiaľ mlčí, no mnohí jej fanúšikovia veria, že je natoľko profesionálna, aby kvôli problémom s láskou nerušila mnohomiliónové koncerty a dôvod je skutočne v technických komplikáciách. No možno sa mýlia.

Adele sa v poslednom príspevku na Instagrame, v ktorom oznámila zrušenie koncertu, neubránila slzám:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele)

Súvisiace články

Najčítanejšie